Home TOP NEWS Δεν ξεκινήσαμε καλά

Δεν ξεκινήσαμε καλά


Ο τίτλος αναφέρεται σε όλα τα μήκη και πλάτη του οικοδομήματος ΟΜΟΝΟΙΑ. Ούτε μισός χρόνος δεν πέρασε από τότε που το οικοδόμημα μοιράστηκε σε εκατό κομμάτια, με την ομάδα να παραπαίει εντός αγωνιστικού χώρου. Ούτε εκτός αγωνιστικού χώρου τα πράγματα είναι καλά, καθώς μετράμε μια απόλυση προπονητή, μια απόλυση τεχνικού διευθυντή και μάλλον πάμε σε αλλαγή μοντέλου μεσούσης της σεζόν.

Δεν ξεκινήσαμε καλά και αυτό είναι δεδομένο δεν το λέμε εμείς. Μια ομάδα που αποδεσμεύει δύο σημαντικά πρόσωπα σε διάστημα τριών μηνών ο ένας και πέντε ο άλλος, δεν μπορεί να θεωρεί εαυτόν ότι ξεκίνησε σωστά η σεζόν. Αν αποφασιστεί και αλλαγή μοντέλου στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μιλάμε για μεγάλες αλλαγές λίγους μήνες μετά, για άλλη μια φορά.

Μας συγχωρείτε αλλά δε θα πειστεί ο κόσμος έτσι ότι γίνεται κάτι καλό και με το δίκιο του. Το γράψαμε και παλαιότερα: ότι καλό γίνεται πρέπει να έχει αντίκτυπο σε όλα τα μήκη και πλάτη του οικοδομήματος. Αυτή την στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι 7η, έχουμε αλλάξει προπονητή, αποδεσμεύσαμε Τεχνικό Διευθυντή, ίσως αλλάξουμε μοντέλο και οι ποδοσφαιριστές βγάζουν ένα ημίχρονο, άσε που μερικοί δεν έδειξαν τίποτα σπουδαίο. Όλα αυτά ενώ δεν είμαστε ούτε στα μισά του Δεκέμβρη, ούτε στα μισά του πρωταθλήματος και μάλιστα εκτός στόχων…