Home TOP NEWS Ιδού ο νέος επικεφαλής Γυμναστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ιδού ο νέος επικεφαλής Γυμναστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Και το όνομα αυτού, Λεωνίδας Παπαδάκης. Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό πρωτάθλημα και θητεία για χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης, τον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και εμπειρία στο Ουκρανικό πρωτάθλημα, θεωρείται από πολλούς από τους καλύτερους γυμναστές της Σούπερ Λιγκ.

Ο Λεωνίδας Παπαδάκης, επιλογή του Γιάννη Αναστασίου, ελευθερώθηκε πρόσφατα από το συμβόλαιο που τον δέσμευε και έρχεται την Τρίτη στην Κύπρο για να υπογράψει την νέα του συνεργασία με την ομάδα μας. Την Τετάρτη αναμένεται να μπούν και οι επίσημες υπογραφές.

Ο Παπαδάκης αναμένεται να αναλάβει επικεφαλής του τμήματος της εκγύμνασης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα πλαισιώνεται από τον Γιάννο Γεωργαλή που είχε μέχρι σήμερα την ευθύνη της εκγύμνασης και τον Χρίστο Εμμανουήλ στην αποκατάσταση και πρόληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο στόχος του Παπαδάκη αλλά και όλης της ομάδας της εκγύμνασης θα είναι να δουλέψουν άμεσα και για την προετοιμασία της επόμενης χρονιάς για να μην αντιμετωπίσουμε ξανά όλα αυτά που βιώνουμε σήμερα με τα θέματα της φυσικής κατάστασης των παικτών και των συχνών τραυματισμών.