Home TOP NEWS Οι νεοαποκτηθέντες, η χαρά του κόσμου και… τα μεγάλα λόγια

Οι νεοαποκτηθέντες, η χαρά του κόσμου και… τα μεγάλα λόγια


Θετικά μηνύματα έστειλαν με την παρουσία τους κόντρα στην Σαλαμίνα, οι τρεις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ο κόσμος όπως είναι φυσιολογικό ενθουσιάστηκε, όμως καλό είναι να αντιμετωπίσουμε το γεγονός προσγειωμένα χωρίς τα μεγάλα λόγια.

Κολοβός, Μαυρίας και Ατζαγκούν βοήθησαν αρκετά στο να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Ο πρώτος πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μια ασίστ, με τον δεύτερο να του σερβίρει τα πρώτα δύο γκολ. Ο τελευταίος μπορεί στο πρώτο μέρος να επισκιάστηκε από τη συνολική παρουσία της ομάδας, ωστόσο μετά την ανάπαυλα και την είσοδο των δύο πρώτων, έκανε και αυτός αισθητή την παρουσία του, αναλαμβάνοντας το δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βλέποντας τους τρεις νεοαποκτηθείς να συμβάλλουν αρκετά στη νίκη της ομάδας, πήραν ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση. Δεν χρειάζονται όμως οι υπερβολικές αντιδράσεις καθώς φορτώνεται άδικα πίεση στους ποδοσφαιριστές. Είναι αρκετά νωρίς και από τους πρώτους τους αγώνες να αρχίσουμε τα μεγάλα λόγια. Επίσης, για να έχει αντίκρισμα αυτή τους η παρουσία πρέπει να έχει και συνέχεια στους επόμενους αγώνες. Δεν λέμε ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν, ωστόσο καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι για όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκονται μερικές εβδομάδες στην ομάδα και αμφότεροι προέρχονται από αγωνιστική απραξία.

Πήραν μεταγραφή στην ΟΜΟΝΟΙΑ με την ελπίδα να βρουν και οι τρεις τον παλιό καλό τους εαυτό. Ας ελπίζουμε να γίνει και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Με την εμφάνιση τους στον αγώνα του Σαββάτου έστειλαν θετικά μηνύματα και ευχή μας να συνεχίσουν σε αυτόν τον ρυθμό.