Home TOP NEWS Πως μας επηρεάζει η απόφαση για το ΑΕΚ-Πάφος

Πως μας επηρεάζει η απόφαση για το ΑΕΚ-Πάφος


Σήμερα στις 15:00 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε η ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με αντίπαλο την Πάφο. Αφορμή στάθηκε η αντικανονική συμμετοχή, όπως υποστηρίζει η ομάδα της Λάρνακας, του ποδοσφαιριστή της Πάφου, Σωτήρη Ζαντή. Οι Λαρνακείς υποστηρίζουν ότι δεν έχει γίνει έγκυρη πληρωμή από πλευράς Πάφου για την εγγραφή του ποδοσφαιριστή.

Τώρα πως επηρεάζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ όλα αυτά. Ο εν λόγω εξ αναβολής αγώνας για την 2η αγωνιστική έληξε ισόπαλος 1-1 και αμφότερες οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Αν η ΑΕΚ δικαιωθεί, θα προσθέσει άλλους δυο βαθμούς στο σακούλι της και ανεβαίνει απευθείας στην 4η θέση μαζί με την Ανόρθωση, την ίδια ώρα που η Πάφος θα τιμωρηθεί με -7 (ποινή -6 συν τον ένα βαθμό της ισοπαλίας).

Προφανώς αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΚ και πως αυτή θα αλλάξει μετά την απόφαση. Αν οι κιτρινοπράσινοι δικαιωθούν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κυνηγά πλέον την Νέα Σαλαμίνα που θα πέσει στην 6η θέση, με την απόσταση από την ομάδα μας να είναι στους τρεις βαθμούς.

Νεότερο: Αναβλήθηκε η εκδίκαση