Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Το κανόνι του ΘΟΪ στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Το κανόνι του ΘΟΪ στην ΟΜΟΝΟΙΑ!


Σε μια επένδυση για το μέλλον προχώρησε η Ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποκτώντας τον Νικόλα Κυριακίδη από την ομάδα κάτω των 15 του ΘΟΪ. Ο ποδοσφαιριστής ήδη ενσωματώθηκε στην ομάδα και πραγματοποίησε αρκετές προπονήσεις (φώτο).

Πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν ο πρώτος σκόρερ της περσινής διοργάνωσης, ενώ φέτος είναι 2ος μέχρι στιγμής με 21 γκολ, 8 λιγότερα από τον Σπυριδάκη της ομάδας μας. Η πρώην πλέον ομάδα του, βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα U15 πίσω από την ΟΜΟΝΟΙΑ, και αυτό οφείλεται (και) στον Κυριακίδη που βοήθησε τα μέγιστα με την παρουσία του.

Να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν εισήγηση του Βασίλη Μήττα, Διευθυντή της Ακαδημίας μας, ενώ ενδιαφέρον φαίνεται να επέδειξε και το Αποέλ. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η ομάδα θα επιδιώξει στο μέλλον απόκτηση κι άλλων τέτοιων ταλέντων.

*Τα στατιστικά που αναφέραμε είναι μέχρι την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Ο Σπυριδάκης έχει σκοράρει άλλα δύο γκολ στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης, προερχόμενα από μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι του Κυριακίδη.