Home TOP NEWS Άλλο το ένα, άλλο το άλλο…

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο…


Φυσιολογικό και μάλλον αναμενόμενο ο κόσμος της ομάδας, και όχι μόνο, να σχολιάζει ότι χωρίς την παρατυπία της Ανόρθωσης, η ΟΜΟΝΟΙΑ πιθανόν δε θα ήταν αυτήν τη στιγμή στο πρώτο γκρουπ. Είναι πιθανόν και όχι βέβαιο, αφού βάσει βαθμολογικής συγκομιδής η ομάδα μας τερμάτισε 5η και όχι 6η, δεν έχει όμως καμιά σχέση με την αγωνιστική άνοδο που είδαμε τα τελευταία δύο παιχνίδια.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο με πιο απλά λόγια. Ναι η ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς της ποινή της Ανόρθωσης θα βρισκόταν σε μειονεκτική θέση για είσοδο στο πρώτο γκρουπ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε όμως ποια τροπή θα είχαν πάρει τα πράγματα. Δε σημαίνει όμως ότι από τη στιγμή που είδαμε το τριφύλλι σε δύο δύσκολα παιχνίδια να παρουσιάζεται βελτιωμένο, δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε.

Επίσης, μιλώντας με δεδομένα, η υπόθεση Ουζόχο έχει πλέον κλείσει οριστικά και η Ανόρθωση δέχτηκε την τιμωρία. Στην όλη ιστορία, καμιά εμπλοκή δεν έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία εκμεταλλεύτηκε το λάθος της Ανόρθωσης και τερμάτισε 5η, ισοβαθμώντας με τη Σαλαμίνα. Το τριφύλλι είναι πλέον στο πρώτο γκρουπ και έχει να δώσει δέκα δύσκολα παιχνίδια.

Αυτά είναι τα δεδομένα που έχουμε πλέον μπροστά μας και με αυτά θα παίξουμε μπάλα…