Home TOP NEWS Δεν είναι υπέρ της αλλά θα το παλέψει

Δεν είναι υπέρ της αλλά θα το παλέψει


Άλλα δύο παιχνίδια απέμειναν για την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος και αυτά είναι ντέρμπι. Στην παρούσα φάση και κυρίως στη θέση που βρίσκεται η ομάδα μας, οι πιθανότητες για είσοδο στην εξάδα δεν είναι υπέρ της, αλλά πρέπει και θα το παλέψει.

Οι πιθανότητες δεν έχουν να κάνουν μόνο και με τη θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και με την αγωνιστική της παρουσία. Το τριφύλλι δεν έπεισε σε καμία περίπτωση ότι είναι για πολλά φέτος και κάθε εβδομάδα η εικόνα της στο γήπεδο παραμένει πάνω κάτω η ίδια. Ήδη συζητιέται από πολλούς ότι δε μας αξίζει να μπούμε στην εξάδα μιας και οι διεκδικήτριες ομάδες (βλ. Ανόρθωση και Σαλαμίνα) έδειξαν ότι το δικαιούνται περισσότερο. Για να μην τρελαθούμε, δεν έδειξαν ότι είναι υπερομάδες και έπαιξαν την σούπερ μπάλα, αλλά σε γενικές γραμμές έδειξαν καλύτερο πρόσωπο, τουλάχιστον από πλευράς αποτελεσμάτων προφανώς, για να βρίσκονται και ψηλότερα μας στη βαθμολογία.

Διαβάστε επίσης – Δεν αλλάζει τον στόχο

Ας ελπίσουμε ότι στην υστάτη η ομάδα μας θα βελτιώσει την εικόνα της, παίρνοντας μαζί και τις νίκες κόντρα σε Ανόρθωση και ΑΕΛ και θα προλάβει την κούρσα της εξάδας. Δεν είναι ακατόρθωτο, μοιάζει όμως δύσκολο με όσα δείξαμε μέχρι σήμερα…

Διαβάστε επίσης – Η έφεση και το… Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ