Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Για την πρόκριση στον τελικό

Για την πρόκριση στον τελικό


Το τμήμα της Πετόσφαιρας αντιμετωπίζει απόψε το Αποέλ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στόχος φυσικά είναι η νίκη που θα φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο.

Την ίδια σοβαρότητα όπως και στο Πρωτάθλημα καλούνται να δείξουν και σε αυτήν την διοργάνωση οι «πράσινοι» που στοχεύουν να βρεθούν για άλλη μια φορά σε τελικό Κυπέλλου. Το παιχνίδι δε θα είναι καθόλου εύκολο καθώς μιλάμε για αγώνα ημιτελικής φάσης όπου όλα παίζονται. Οι πετοσφαιριστές μας έδειξαν πολλές φορές φέτος πως διαθέτουν την καλύτερη ομάδα και επιδιώκουν να πετύχουν τον στόχο τους. Το άλλο ζευγάρι είναι ανάμεσα σε Παφιακό και Αναγέννηση, με το δικό τους παιχνίδι να διεξάγεται στις 17:30, κάτι που σημαίνει ότι την ώρα του δικού μας αγώνα θα γνωρίσουμε την ομάδα που θα περιμένει στον τελικό.

Το final four διεξάγεται στο «Ελευθερία» και το παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στον «αιώνιο» θα αρχίσει στις 20:30. Τηλεοπτική μετάδοση του παιχνιδιού από το Cytavision Sports 6 και ζωντανή ενημέρωση μέσα από τη σελίδα μας.