Home TOP NEWS Να αναβληθεί η αγωνιστική;

Να αναβληθεί η αγωνιστική;

Διάφορα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, ανέφεραν ότι υπάρχει πιθανότητα αναβολής της αγωνιστικής λόγω της έφεσης της Ανόρθωση, ενώ κάποια πιο φρέσκια δημοσίευσαν ότι πάρθηκε απόφαση να γίνει κανονικά η αγωνιστική από πλευράς ΚΟΠ. Έγινε δηλαδή ψηφοφορία ή ένα είδος σύσκεψης με τα αρμόδια σώματα της ΚΟΠ και τις ομάδες, με την απόφαση να είναι η διεξαγωγή κανονικά της αγωνιστικής που έρχεται.


Κάτι έχει το νερό μας σε αυτόν τον τόπο δεν εξηγείται αλλιώς. Είτε ευσταθούν είτε όχι τα δημοσιεύματα, είναι γελοίο που συζητάμε για αναβολή αφότου έγινε όλο το κακό. Την προηγούμενη βδομάδα δεν πέρασε από τον νου κανενός από τους υπεύθυνους να αναβληθεί η αγωνιστική μέχρι να έχουμε απόφαση (που αυτό ήταν το δίκαιο για όλους) και θυμήθηκαν τώρα να δώσουν το οκέι (αν όντως υπήρξε θέμα αναβολής) για αυτήν την αγωνιστική και ενώ έχει βγει η απόφαση!

Πραγματικά το άθλημα δέχτηκε άλλο ένα μεγάλο πλήγμα στην αξιοπιστία του με την υπόθεση Ουζόχο. Αυτό όμως που ξινίζει ακόμη περισσότερο είναι η αδιαφορία που επέδειξαν όλοι οι υπεύθυνοι για τον εξευτελισμό τους αθλήματος. Γραμμένους μας έχουν όλους, το πάρτι στήνεται αλλού…

Διαβάστε επίσης – Η απόφαση για το Ανόρθωση-Απόλλωνας