Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 3-1 τον Παφιακό και κοντά στο Πρωτάθλημα!

3-1 τον Παφιακό και κοντά στο Πρωτάθλημα!


Κοντά στην επιστροφή της στον θρόνο είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού επικράτησε απόψε με 3-1 του Παφιακού και έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών. Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, που δεν επηρεάστηκε από την αποχή και τέλειωσε τον αγώνα με ένα φοβερό 4ο σετ!

Έπιασε ρυθμό το τριφύλλι στο 1ο σετ τον οποίο δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Παφιακός και με όπλο την υποδοχή και την αποτελεσματικότητα, πήρε το σετ με 25-21. Ακριβώς αντίστροφοι ρόλοι στο 2ο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να χαλαρώνει, την ομάδα της επαρχίας να το εκμεταλλεύεται και να το παίρνει εύκολα με 19-25. Στο 3ο η ΟΜΟΝΟΙΑ συνήλθε και με μπροστάρη τον ασταμάτητο Ρεινάλτο, επικράτησε με 25-19 και πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Στο τελευταίο σετ του αγώνα, οι πετοσφαιριστές μας έκαναν απλά επίδειξη δύναμης, τελείωσαν μπάλες στον πρώτο χρόνο με τον εκπληκτικό Αλεξίου και υπενθύμισαν ποια ομάδα είναι το αφεντικό.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματικά από όλους. Σπουδαία τελειώματα από τον Νικόλα Ελευθερίου που δείχνει το ταλέντο του, αθόρυβη και σημαντική δουλειά από τον πασαδόρο Μπρούνο Άλβες.

Συγχαρητήρια σε όλους! Πάμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στο κλειστό «Αφροδίτη» την ερχόμενη Παρασκευή!

Διαβάστε επίσης – Σ. Σάββα: «Πάμε με στόχο να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στη Πάφο»

Η εξέλιξη του αγώνα:

 

Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι: