Home TOP NEWS Με τον Κολοβό ξεκινά και επίσημα την μεταγραφική η ΟΜΟΝΟΙΑ

Με τον Κολοβό ξεκινά και επίσημα την μεταγραφική η ΟΜΟΝΟΙΑ


Από επίσημα χείλη του εκπροσώπου τύπου της ομάδας μας, έγινε το αναμενόμενο μετά και τις θετικές εμφανίσεις με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και τελευταία της Εθνικής Ελλάδας και ο Δημήτρης Κολοβός γίνεται το πρώτο γνωστό στοιχείο του ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Δημητρίου δήλωσε:

«Ο Δημήτρης Κολοβός είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Βάση της συμφωνίας που είχε γίνει τον περασμένο Ιανουάριο, έχουμε από χθες ενημερώσει τη Μέχελεν ότι θα καταβάλουμε το συμφωνημένο χρηματικό ποσό εντός του προκαθορισμένου χρονικού πλαισίου και συνεπώς ο ποδοσφαιριστής θα ανήκει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πιστεύουμε στον Δημήτρη, την ποιότητα και την προοπτική του. Για αυτό άλλωστε είχαμε προχωρήσει στην απόκτησή του, σε μια περίοδο που δεν είχε αρκετά αγωνιστικά λεπτά. Αγαπά το ποδόσφαιρο και είναι αφοσιωμένος. Έχει αρκετά να δώσει και εκτιμούμε πως όσο αγωνίζεται θα γίνεται καλύτερος ποδοσφαιριστής.»

Διαβάστε Ακόμα: Α. Δημητρίου: «Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Κολοβός, θα καταβάλουμε το συμφωνημένο ποσό»

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ήταν διάρκειας έξι μηνών συν δύο χρόνων με αποτέλεσμα πλέον να ενεργοποιείται το μέρος των επόμενων δύο χρόνων σαν ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.