Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (23-24/3)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (23-24/3)


Δύο νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U13: Αγία Νάπα – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1

Την ήττα με 3-1 από την Αγία Νάπα δέχθηκε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U13. Η ομάδα μας είχε αρκετά καλή παρουσία, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 μετά από τρεις εκτελέσεις στατικών φάσεων και απλά μείωσε σε 3-1 με τον Ζουλαφάκη στο τελευταίο λεπτό. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δαρείος, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χαραλάμπους, Ανδρέου, Γαβριήλ, Νεοκλέους, Γρούτα, Αγγελή, Σαρρή, Αβρααμίδη, Κοτσώνη, Οζλέρ και Ζουλαφάκη. Πλέον, μετά από πέντε αγωνιστικές οι «πράσινοι» έμειναν στον έναν βαθμό. Επόμενη υποχρέωση την ερχόμενη Κυριακή (31/03) απέναντι στην ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς εντός έδρας.

 

U14: Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

Την όγδοη νίκη της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Οι «πράσινοι», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής κέρδισαν εκτός έδρας τον Απόλλωνα με 0-2 και παραμένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κέντικο, Σωτηρίου, Γεωργίου Μ., Πέτρου Μ., Πέτρου Α., Ερωτοκρίτου, Ανδρέου, Τσιαπίνη, Αποστόλου, Σταύρου και Λάμπρου. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν, ένα σε κάθε ημίχρονο, οι Λάμπρου και Ανδρέου. Με τη σημερινή της επιτυχία η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 24 βαθμούς με απολογισμό οκτώ νίκες και μία ήττα. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (30/03) απέναντι στον Άρη εκτός έδρας.

 

U15: Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3

Νικηφόρα συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 αφού κέρδισε με 1-3 εκτός έδρας τον Απόλλωνα για την 9η αγωνιστική. Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Μαντορίνης, Γρούτας, Ευαγγέλου, Βενιζέλου, Κυλίλης, Πίσσης, Χριστοδούλου, Τσουτσούκης, Χατζηχρίστου, Στάση και Κυριακίδη. Το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 3-0 και η φιλοξενούμενοι μείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο στο τελικό 3-1. Σκόρερ για την ΟΜΟΝΟΙΑ χρήστηκαν οι Κυριακίδης και Τσουτσούκης (δύο). Αυτή ήταν η έβδομη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 η οποία έχει άλλες δύο ισοπαλίες στη β’ φάση. Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση με 23 βαθμούς, στο +4 από τη δεύτερη ΑΕΛ. Ακολουθεί σε μία εβδομάδα ο εκτός έδρας αγώνας με τον Άρη.

 

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας 0-4

Την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα γνώρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής η ομάδα μας ηττήθηκε με 0-4 και παρέμεινε στους 8 βαθμούς. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αντρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Κέζο, Γεωργίου, Μακρυγιώργης, Χριστοδούλου, Κημήτρη, Νικολάου, Αγγελή, Γεωργίου, Σεργίδη και Μαυρής. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (30/03) απέναντι στον Άρη εντός έδρας.

 

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας 2-2

Ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με τον Απόλλωνα αναδείχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 για την 9η αγωνιστική της β’ φάσης. Τον αγώνα άρχισαν οι Χρυσοστόμου, Πολυβίου, Γεωργίου, Φιλίππου, Χατζηβασιλείου, Ιωακείμ, Φωκά, Βιολίνοφ, Ζευκής, Ποντικός και Αντωνίου. Μοναδική αλλαγή ήταν ο Κουλουμπρής. Η γηπεδούχοι προηγήθηκαν και οι «πράσινοι» γύρισαν το παιχνίδι με τους Ποντικό και Βιολίνοφ να σκοράρουν πριν γίνει το τελικό 2-2. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 ανέβηκε στους 15 βαθμούς και εξακολουθεί να βρίσκεται στην 3η θέση. Σε μία εβδομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη.