Home TOP NEWS Πολύτιμο χρόνο

Πολύτιμο χρόνο


Πολύτιμο χρόνο θα λέγαμε ότι πήραν όσοι κατέγραψαν λεπτά συμμετοχής στο χτεσινό φιλικό κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Αυτοί που τον είχαν περισσότερο ανάγκη ήταν οι νεαροί της Ακαδημίας, πολλοί εξ αυτών πραγματοποιούν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που είχαν μειωμένο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα για διάφορους λόγους.

Μπορεί το πρωτάθλημα να οδεύει προς το τέλος του, ωστόσο δε θα μιλήσουμε για ασήμαντα παιχνίδια. Το έχουμε ξαναπεί, θα το πούμε άλλη μια φορά και απευθυνόμαστε κυρίως στους ποδοσφαιριστές: δείξετε την αξία σας αν είναι να παραμείνετε και του χρόνου στο ρόστερ. Όλοι είναι υπό συνεχής αξιολόγηση και αυτό θα ισχύσει μέχρι το τέλος του μαραθώνιου.

Από την άλλη, οι μικροί της παρέας πρέπει να βλέπουν τέτοιου είδους φιλικά σαν ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν. Κανείς δεν ξεκινά από ψηλά. Για να φτάσεις εκεί χρειάζεται μικρά και σταθερά βήματα προς τα πάνω. Φιλικά όπως αυτό που έγινε χτες, προσφέρονται και τα ταλέντα της Ακαδημίας πρέπει να τα βλέπουν πιο σοβαρά από όλους.