Home TOP NEWS Ο… ξεχασμένος Δημήτρης Χριστοφή

Ο… ξεχασμένος Δημήτρης Χριστοφή


Την τελευταία του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα την κατέγραψε στις 18 Νοεμβρίου μπαίνοντας ως αλλαγή στον αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Ήταν μόλις η 6η του συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα και έμεινε ως εκεί.

Ένα ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς ποδοσφαιριστής, η απουσία του οποίου στοιχίζει σίγουρα στην ομάδα. Έχουμε ενημερωθεί για την κατάσταση του και τα μηνύματα που βγαίνουν από το «Ηλίας Πούλλος» είναι πολύ αισιόδοξα. Ο Χριστοφή παλεύει τους τελευταίους πέντε μήνες να επαναφέρει τον εαυτό του σε καλή αγωνιστική κατάσταση και φαίνεται ότι τα καταφέρνει. Το τελευταίο διάστημα πάει καλά, μάλιστα τις τελευταίες μέρες ακολουθεί κομμάτια του κανονικού προγράμματος της προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του.

Έχει γίνει ειδικός χειρισμός από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας πάνω στον παίκτη και πλέον γυμνάζεται χωρίς να νοιώθει ενοχλήσεις. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τον δούμε αγωνιζόμενο σε κάποια από τα παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος , όμως το βέβαιο είναι ότι η προετοιμασία για την επόμενη περίοδο θα αρχίσει, με τον Χριστοφή πανέτοιμο να μπει με ένταση σε αυτήν.