Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Μιχαηλίδη για το Μακάρειο

Οι τοποθετήσεις του Μιχαηλίδη για το Μακάρειο


Στο Super Sport FM 104.0 μίλησε ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρεάς Μιχαηλίδης, αναφερόμενος στο αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη χρησιμοποίηση του Μακαρείου σταδίου. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι είναι κάπως δύσκολο το θέμα αλλά δεν το αποκλείει, ενώ τόνισε πως υπάρχουν ορισμένες διαδικασίες που πρέπει πρώτα να ξεπεραστούν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Αρχική τοποθέτηση: «Συζητήσαμε με τον Γενικό Ελεγκτή για θέματα και κάποιες διευκρινήσεις. Θεωρούμε την ελεγκτική υπηρεσία ένα χρήσιμο συνεργάτη και ένα καλό εργαλείο για παρακάτω. Συζητήσαμε και το θέμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και απαντήθηκαν τα ερωτήματα που είχαμε ενώπιον μας».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θέλω να μπω περισσότερες λεπτομέρειες. Θα σας πω το εξής, ο ΚΟΑ διάκειται θετικά και έχει πολύ καλές προθέσεις. Αν είναι δυνατόν, όλοι είμαστε πολιτικά όντα αλλά εδώ τώρα στον ΚΟΑ ενεργούμε προς όφελος του Κύπριου πολίτη ανεξαρτήτου ποιου ψηφίζει. Αντιλαμβάνεστε το Μακάρειο είναι προς δημόσια προβολή και δεν μπορεί να μπει εύκολα μέσα ένας ιδιώτης. Πιέζουμε για να ξέρουνε και οι φίλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ πως λειτουργούν».

Για το αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνίζεται στο Μακάρειο από τη νέα σεζόν: «Σε μερικούς μήνες θα είναι δύσκολο να υπερβούμε τις δυσκολίες, όμως θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έχουμε τις απαντήσεις που πρέπει. Δεν το αποκλείω για τη νέα σεζόν, είναι κάπως δύσκολο από πλευράς των διαδικασιών που πρέπει να τηρηθούν για τα βελτιωτικά έργα».

Για το πώς εμπλέκεται ο Γενικός Ελεγκτής: «Είναι για το οικονομικό, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες προτού ενημερώσω το συμβούλιο του ΚΟΑ».

Για τις άλλες ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είπε ότι δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστούν οι άλλες ομάδες στο Μακάρειο, δεν ήθελαν να τους βγάλουν έξω. Μιλάμε για τέσσερις ομάδες και με την ΟΜΟΝΟΙΑ πέντε, άρα το χορτάρι σε δύο μήνες θα ήταν απαρουσίαστο και ποιος θα έφταιγε; Βέβαια θα μου πείτε με τέσσερις θα ήταν εντάξει και με πέντε όχι; Δεν ξέρω θα δούμε, είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν».

Πηγή δηλώσεων: goal.com.cy