Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του «αιώνιου» τελικού

Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του «αιώνιου» τελικού


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνέντευξη τύπου για τον αυριανό τελικό κυπέλλου του Φούτσαλ, ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ. Εκ μέρους των «πρασίνων» έδωσαν το παρών τους: ο αρχηγός του τμήματος Λάμπρος Χρίστου, ο προπονητής Κώστας Χριστοδούλου και ο αρχηγός της ομάδας, Μανώλης Μανώλη. Οι τρεις τους εξέφρασαν την πίστη για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην μειωμένη προσέλευση στους αγώνες φούτσαλ, ελέω κάρτας φιλάθλου.

Διαβάστε επίσης – Η παρουσία του OmonoiaNews στην προπόνηση της ομάδας φούτσαλ

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου:

Λ. Χρίστου: «Ο τελικός είναι πάντα μια γιορτή. Δυστυχώς με την κάρτα φιλάθλου είναι απαγορευτικό για κάποιους οπαδούς να έρθουν. Και είναι κρίμα να βλέπουμε και να αγωνιζόμαστε σε άδειες κερκίδες ιδίως για τους παίκτες που το βλέπουν σε όλα τα ματς. Είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ο καλύτερος ή πιο τυχερός ας κερδίσει».

Κ. Χριστοδούλου: «Ένας τελικός ανάμεσα σε δύο ιστορικά σωματεία και ειδικά στο χώρο του φούτσαλ, αφού είναι πολυνίκες στο θεσμό και του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Στη φετινή χρονιά, εκτός από φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου θα είμαστε μαζί και στο πρωτάθλημα, πράγμα που δείχνει την προσπάθεια και τη δουλειά που έγινε από την αρχή της χρονιάς εκ μέρους των δύο ομάδων. Στον τελικό ανάμεσα σε δύο ίσες ομάδες θα γίνει ένας αμφίρροπος αγώνας που θα κρατήσει τους φιλάθλους ως το τέλος. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες και εμείς θα προσπαθήσουμε να έρθουν υπέρ μας για να πάρουμε το Κύπελλο. Να γίνει ένας αθλητοπρεπής αγώνας και να χειροκροτηθούν νικητές και ηττημένοι. Καλώ τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από όλη την Κύπρο να έρθει στο γήπεδο για να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Μ. Μανώλη: «Είναι πρόκληση ο τελικός ενάντια στον αιώνιο αντίπαλο. Έχει καιρό που δουλεύουμε για αυτό το ματς και τον αντίπαλο.  Κατακτήσαμε πέρσι το Κύπελλο και το θέλουμε και φέτος. Ο κόσμος θα δει θεαματικό παιχνίδι. Είναι 50-50, είναι δύο ισάξιες ομάδες. Σεβόμαστε πολύ το Αποέλ και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα απολαύσει το θέαμα. Ο καλύτερος ας κερδίσει. Καλή επιτυχία στον φίλο μου τον Σάββα και να γίνει ένας καλός αθλητοπρεπής αγώνας»

Ανθούλης Μυλωνά (ΚΟΠ):  «Συγχαίρουμε τις ομάδες για την παρουσία τους στον τελικό και ευχόμαστε να διεξαχθεί ένας αγώνας αντάξιος του επιπέδου τους και να διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο το Futsal. Η ΚΟΠ μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας που καταβάλει για να προώθηση του αθλήματος, συνεχίζει τη στήριξη της με την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση και του τελικού Κυπέλλου από τη Cytavision. Όπως γνωρίζεται, η Πέμπτη έχει καθιερωθεί από την περσινή χρονιά ως η ημέρα τηλεοπτικής μετάδοσης αγώνα Futsal. Να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι το άθλημα του Futsal μέσα από τέτοιους αγώνες έχει την καλύτερη ευκαιρία για διαφήμιση και όλοι οι συντελεστές του, έχουν υποχρέωση να βοηθήσουν για να γίνει γιορτή ο τελικός. Καλή επιτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στο Αποέλ, που όπως γνωρίζετε θα συνεχίσουν και μετά τον τελικό Κυπέλλου τα ραντεβού τους στο Πρωτάθλημα για ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή Futsal».

Φωτορεπορτάζ από τη διάσκεψη: