Home TOP NEWS Παίκτες σε όλες τις γραμμές χωρίς περιθώριο λάθους

Παίκτες σε όλες τις γραμμές χωρίς περιθώριο λάθους


Ότι έγινε έγινε φέτος. Η χρονιά βγήκε… ζημιά. Ο φετινός προϋπολογισμός της ομάδας μας είναι δεδομένα από τους υψηλότερους του πρωταθλήματος. Κι όμως το αποτέλεσμα είναι εκεί και το βλέπουμε.

Μία λαϊκή ρήση λέει πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Μπήκαν άνθρωποι στην ομάδα που νόμιζαν πως γνώριζαν, αποδείχθηκε το αντίθετο και το πλέρωσε φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι αλλαγές μέσα στο προηγούμενο διάστημα έγιναν, ανέλαβαν σημαντικά πόστα άνθρωποι τους οποίους η διοίκηση έχει εμπιστευτεί και πλέον θα αρχίσουν να γίνονται οι επιλογές παικτών για την επόμενη περίοδο. Τις ανάγκες της ομάδας τις βλέπει και τις αναγνωρίζει ο κάθε ένας που την παρακολουθεί και έχει ποδοσφαιρική αντίληψη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να περιοριστεί σε 3-4 μεταγραφές για να καταστεί ανταγωνιστική, αυτό είναι δεδομένο. Χρειάζεται παίκτες επιπέδου σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Έχει αρχίσει το ψάξιμο και αρκετοί εκ των υποψηφίων έχουν εντοπιστεί. Οι κινήσεις που θα γίνουν θα πρέπει βεβαίως να έχουν το ελάχιστο δυνατό ρίσκο και αν και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι ποτέ βέβαιος, ο κίνδυνος αποτυχίας της κάθε επιλογής θα πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο.

Η ομάδα που επιλαμβάνεται του συγκεκριμένου κομματιού είναι επί ποδός και εμείς αναμένουμε για το καλύτερο.