Home TOP NEWS Τον δικαίωσε ο Ματ…

Τον δικαίωσε ο Ματ…


Γράψαμε και εμείς πολλές φορές, το έλεγε και ο κόσμος ότι ο Ντάρμπισαϊαρ ίσως δικαιούται μία ευκαιρία να παίξει, να πιάσει ψυχολογία και ενδεχομένως με κάποιο γκολ να ανεβάσει ξανά τον ρυθμό του και να αρχίσει πάλι να σκοράρει.

Και το έκανε ο Αναστασίου. Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα γύρω από το όνομα του, ο προπονητής τον επέλεξε χθες στην εντεκάδα. Το αποτέλεσμα; Ο Άγγλος απλά τον δικαίωσε για την επιλογή του να τον αφήνει εκτός όλο αυτό το διάστημα.

Ανύπαρκτος στην επίθεση, χωρίς αυτοπεποίθηση και με κάποιες ενέργειες στον αγώνα εντελώς αψυχολόγητες και οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν αυτά που μας παρουσίασε τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Ο Ντάρμπισαϊαρ εξακολουθεί να είναι σκιά του εαυτού του και με αυτή την εικόνα δύσκολα θα μπορέσει προπονητής να τον εμπιστευτεί στο μέλλον. Είναι λοιπόν καιρός να αναλάβει και ο ίδιος τις ευθύνες του διότι δεν πάει άλλο. Τόσο εμείς όσο και ο κόσμος, δείχνουν όλη την καλή διάθεση να τον στηρίξουν όμως η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθάει ούτε ο ίδιος, όχι μόνο την ομάδα, αλλά και τον εαυτό του.