Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αναστασίου: «Εγώ μένω εδώ και συνεχίζουμε…»

Αναστασίου: «Εγώ μένω εδώ και συνεχίζουμε…»


Μίλησε για τον αγώνα πρώτα ο Γιάννης Αναστασίου και ακολούθως έκανε απολογισμό της δικής του παρουσίας στον πάγκο. Απέφυγε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων λέγοντας ότι αυτός είναι εκεί, συνεχίζει και για ότιδήποτε άλλο να ερωτηθεί η διοίκηση.

Γιάννης Αναστασίου: «Τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Βάλαμε αρκετά νέα παιδιά και θέλαμε να δώσουμε χρόνο αλλά και να δούμε κάποιο παιδιά που βρίσκονται από πλευράς αντοχής σε αυτό το επίπεδο. Ανταποκριθήκαμε καλά, ελέγχαμε το παιχνίδι, προηγηθήκαμε και είχαμε ευκαιρία για δεύτερο γκολ και από τη στιγμή που δεν το κάναμε, η ΑΕΚ σαν πιο έμπειρή ομάδα περιέμενε το λάθος μας και κάπου εκεί χάσαμε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών και συνεχίζουμε.

Θα ήθελα να κάνω έναν απολογισμό για τη χρονιά… Όταν ήρθα η ομάδα βρισκόταν σε δύσκολη θέση και αγωνιστικά. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράματα, είμασταν 7-8 βαθμούς από την έκτη θέση. Καταφέραμε τερματίσαμε στην κανονική διάρκεια πέμπτοι. Φέραμε κάποιους παίκτες τον Γενάρη για να βάλουμε ταχύτητα, Κολοβός και Μαυρίας έδωσαν βοήθειες όμως ο Ατζαγκούν επιθετικά δεν βοήθησε αν και στο πρέσινγκ αμυντικά μας βοήθησε. Εξελίξαμε κάποιους παίκτες όπως ο Τζιωνής ο Χαραλαμπος και προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Μετά ήταν τα πλέυ οφ, θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και αν εξαιρέσουμε ένα παιχνίδι με τον Απόλλων, η εικόνα μας ήταν θετική. Βελτιώσαμε πολλά πράγματα όπως η φυσική κατάσταση, το τεχνικό κομμάτι στο οποίο θέλουμε δουλειά. Νομίζω θέλουμε ακόμη δουλειά.

Δεν θα ήθελα να πούμε κάτι περισσότερο. Πριν από λίγες μέρες κάναμε μια δημοσιογραφική και είπαμε κάποια πράγματα. Για οποιεσδήποτε άλλες απορίες απευθυνθείτε στη διοίκηση. Εγώ μένω εκεί και συνεχίζουμε. »

Αυτή ήταν η πρώτη του τοποθέτηση. Ακολούθως ερωτήθηκε αν είναι ευχαριστημένος με αυτό που πρόσφερε στην ομάδα λέγοντας «Πάντα μπορούμε να βρούμε θετικά και αρνητικά. Εγώ απλά ανέφερα πως βελτιώσαμε κάποια πράγματα και πετύχαμε τον στόχο να μπούμε στην εξάδα. Αν είμαι ικανοποιημένος ή όχι, πάντα μπορείς για το καλύτερο»

Υπάρχει κάποια προφορική συμφωνία με την διοίκηση για την οποία δεν γνωρίζουμε; «Δεν θέλω να απαντήσω κάτι, όπως σας έχω πει, για οποιεσδήποτε απορίες έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στην διοίκηση»

Πως νιώθετε για τις φήμες που υπάρχουν; «Σας είπα, δεν θέλω να απαντήσω»