Home TOP NEWS Εντός των συνόρων επιλογές

Εντός των συνόρων επιλογές


Η πρώτη μεταγραφική ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στα σκαριά. Ο Τιάγκο Φερέιρα έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα μας και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και επίσημα η μετακίνηση του στο «τριφύλλι».

Από κει και πέρα, αναμένεται να ξανανοίξει το θέμα Κορέια με τους διοικούντες να έρχονται σύντομα εκ νέου σε επαφή με την Νέα Σαλαμίνα για έναν ποδοσφαιριστή που όντως ενδιαφέρει.

Από χθες έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί αναφορικά με ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα Βαλεντίν Ρομπέρζ ο οποίος, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει στην ομάδα της Λεμεσού.

Όλα αυτά φανερώνουν ότι ναι μεν η ομάδα που επιλαμβάνεται τον προγραμματισμό έκανε και θα κάνει ακόμη ταξίδια σε Ευρωπαϊκούς προορισμούς για ποδοσφαιριστές ωστόσο μεγάλη σημασία δίνεται και στην Κυπριακή αγορά με δοκιμασμένες λύσεις και επιλογές ποδοσφαιριστών που όντως διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα μας και γνωρίζουν καλά που βρίσκονται.

Πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος στο πρωτάθλημα μας οι οποίοι δεν αφήνουν αδιάφορη την ομάδα προγραμματισμού.