Home TOP NEWS Πρέπει να γίνει η καλύτερη επιλογή…

Πρέπει να γίνει η καλύτερη επιλογή…


Η θέση του τερματοφύλακα είναι εξαιρετικά σημαντική σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Φέτος η παρουσία του Τόμας Μεχίας δεν ήταν αυτή που χρειαζόταν η OMONOIA και είναι γεγονός ότι ο Ισπανός δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Δεν κατάφερε δηλαδή να δώσει ασφάλεια κάτω απ’ το τέρμα. Ήρθε ως ένα από τα καλά ονόματα και δεν δικαίωσε το ομολογουμένως καλό παρελθόν του.

Ο Μεχίας θα αποχωρήσει. Θα πρέπει να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση για να λυθεί το συμβόλαιο του. Έτσι η ομάδα προγραμματισμού θα χρειαστεί να κάνει επιλογή για τον άσο.

Ο Κωνσταντίνος Παναγή αποτελεί μία εξαιρετική λύση, στις καλές του μέρες μπορεί πραγματικά να… κατεβάσει τα ρολά, ωστόσο είναι τραυματίας και θα αργήσει αρκετά να επιστρέψει. Οπότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει στη νέα χρονιά με τον νέο της τερματοφύλακα.

Είναι απαραίτητο να μην γίνει ξανά λάθος, ειδικά σε αυτή τη θέση στην οποία η ομάδα πονάει για αρκετό καιρό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται απαραιτήτως μία επιλογή ενός τερματοφύλακα που θα μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη, όχι μόνο του προπονητή του και του κόσμου, αλλά κυρίως των συμπαικτών του. Αυτών που θα παίζουν μπροστά του.

Η μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση δεν θα αργήσει να γίνει με την ομάδα προγραμματισμού να μελετάει εδώ και λίγο διάστημα κάποια ονόματα.