Home TOP NEWS Οι εμπειρίες από την Πορτογαλία και η εξαιρετική χρονιά με τη Δόξα

Οι εμπειρίες από την Πορτογαλία και η εξαιρετική χρονιά με τη Δόξα


Ο Ζοέλ Περέιρα αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της ομάδας μας για την περίοδο 2019-20. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο 4ος σταθμός στην καριέρα του ποδοσφαιριστή. Στα θετικά το νεαρό της ηλικίας του, οι παρουσίες του στην Πορτογαλία, καθώς και η εξαιρετική σεζόν που έκανε με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Αναλυτικά το «who is who» του Περέιρα:

Ο Ζοέλ Βιέιρα Περέιρα (πλήρες όνομα) γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1994 στην Περοσίνιο στη πόλη Βίλα Νόβα ντε Γκάια της Πορτογαλίας και άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την τοπική ομάδα, ενώ πέρασε και από τις Ακαδημίες της Πόρτο.

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2015 πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, με την δεύτερη ομάδα της Γκιμαράες, σε παιχνίδι για την Β’ Κατηγορία της Πορτογαλίας απέναντι στην Ατλέτικο. Στην Πορτογαλική ομάδα αγωνίστηκε για δύο σεζόν, μέχρι το 2017, καταγράφοντας 20 συμμετοχές.

Στις 31 Ιανουαρίου του 2017, πήρε μεταγραφή για την Ακαδέμικο ντε Βιζεού, ομάδα Β’ Κατηγορία της Πορτογαλίας. Στην εν λόγω ομάδα αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο και είχε τις πρώτες του «γεμάτες» παρουσίες. Αγωνίστηκε σε 37 αγώνες με την Ακαδέμικο, με τις περισσότερες να ξεκινάει ως βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας.

Τον περασμένο Ιούλιο ο Ζοέλ Περέιρα ήρθε στο νησί μας, για μεταγραφή στην ομάδα της Δόξας. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Κατωκοπιάς, κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον στους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να τον αποκτήσουν. Ο Περέιρα κατέγραψε 32 συμμετοχές τη φετινή σεζόν (30 στο Πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) και ήταν εκ των διακριθέντων της χρονιάς, βοηθώντας με τις υπηρεσίες του την ομάδα της Δόξας.

Η πολύ καλή του παρουσία με τα χρώματα της Δόξας έφερε και την μεταγραφή του στην ομάδα μας. Ας ελπίσουμε ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα δούμε τον ίδιο Περέιρα που είδαμε και στη Δόξα ή και ακόμη καλύτερο και να αποτελέσει ένα σημαντικό γρανάζι για την ομάδα μας στη νέα περίοδο.

Δείτε κάποιες καλές στιγμές του με τη φανέλα της Δόξας: