Home TOP NEWS Η ανησυχία, η καλόπιστη κριτική και… η στήριξη

Η ανησυχία, η καλόπιστη κριτική και… η στήριξη


Ανησυχεί ο κόσμος βλέποντας τον προγραμματισμό να παρουσιάζει μια σχετική καθυστέρηση και ενώ η ομάδα βρίσκεται ήδη στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και θεωρούμε πως οι φίλοι της ομάδας μέσα στην ανυπομονησία τους ενδεχομένως να κριτικάρουν, πάντοτε όμως καλόπιστα.

Τονίζουμε πάντως για άλλη μια φορά πως άποψη μας είναι πως η ομάδα προγραμματισμού πρέπει να στηριχθεί. Το κομμάτι ενίσχυσης δεν είναι εύκολο πράγμα για καμία ομάδα και είναι πάντοτε μέσα στο παιχνίδι να προκύπτουν δυσκολίες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παίκτες αξίας. Είναι φανερό ότι η επιτροπή προγραμματισμού δεν κάνει μεταγραφή για χάριν της μεταγραφής και είναι διατεθειμένη να περιμένει για κάποιο διάστημα έναν ποδοσφαιριστή, αρκεί να είναι ιδανική περίπτωση. Άλλωστε το είχε αναφέρει και ο Λάρκου, στην πρόσφατη διάσκεψη του Παπασταύρου, ότι δεν θα προβεί σε βιαστικές κινήσεις απλά και μόνο για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Πάντως, οι διεργασίες τις τελευταίες ημέρες είναι έντονες και σύντομα θα προκύψουν νεότερα. Η εξέλιξη στο θέμα Κολοβού λύνει μάλλον τα χέρια της ομάδας προγραμματισμού και με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα πλέον στις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους στόχους, θα πρέπει να αναμένουμε πολύ σύντομα τις εξελίξεις.

Καλόπιστη κριτική στην ομάδα προγραμματισμού λοιπόν αλλά και στήριξη ταυτόχρονα, χωρίς μουρμούρα και ακραίες αντιδράσεις. Να τους κρίνουμε αφότου ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και σίγουρα από την παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.