Home TOP NEWS Με την αδιαμφισβήτητη ικανότητα του…

Με την αδιαμφισβήτητη ικανότητα του…


Έχουμε ένα πολύ καλό δείγμα για την ικανότητα του Νεόφυτου Λάρκου να εντοπίζει ποδοσφαιριστές, από την προηγούμενη παρουσία του στην ομάδα, ως προπονητής τότε.

Έφερε σε εκείνο το διάστημα μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες που πέρασαν τις τελευταίες δεκαετίες από την ΟΜΟΝΟΙΑ.  Αυτό μάλιστα που παρουσίασαν στο γήπεδο εκείνη την εποχή οι μεταγραφικές επιλογές του ήταν εντυπωσιακό.

Ο Νεόφυτος Λάρκου έδειξε μέσα από τη δουλειά του, στην προηγούμενη του θητεία στην ομάδα μας, πόσο μεθοδικός είναι και πόσο οργανωμένα δουλεύει μη αφήνοντας τίποτα στην τύχη. Για αυτά είμαστε απόλυτα βέβαιοι.

Από άλλο πόστο πλέον και με έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο στην ομάδα, έχει βάλει στόχο, σε συνεργασία βέβαια με τους συνεργάτες του, να την ανεβάσει ξανά. Ουζόχο, Λανγκ, Λούφτνερ, Βίτορ Γκόμεζ, Τιάγκο είναι αυτοί που επιλέγησαν έως τώρα για να έρθουν στην ομάδα, μαζί βεβαίως με κάποιους νεαρούς αλλά και τον υπό δοκιμή Άλβες, και δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι πρόκειται για πολύ καλές περιπτώσεις παικτών.

Ατόνησαν λίγο οι μεταγραφικές εξελίξεις το τελευταίο διάστημα όμως τώρα είμαστε μπροστά σε ανακοινώσεις. Ορτέργκα, Εζρά, πιθανόν και ο Μποτεάκ αλλά και όσοι επιλεγούν στη συνέχεια θα έρθουν για να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.

Κανείς δεν μπορεί να προκαθορίσει το μέλλον ωστόσο ρίχνοντας μια ματιά στο παρελθόν μπορούμε να αισθανόμαστε αισιόδοξοι ότι το… ποδοσφαιρικό μάτι του Λάρκου θα είναι αυτό που θα κάνει για ακόμα μία φορά τη διαφορά.

Αναμένουμε την τελική μορφή που θα πάρει το φετινό ρόστερ και όπως συνηθίζεται να λέγεται, καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο.