Home TOP NEWS Έτοιμοι να δώσουν στηρίγματα στην πρώτη ομάδα

Έτοιμοι να δώσουν στηρίγματα στην πρώτη ομάδα


Είναι πολλοί οι νεαροί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα υπό τις οδηγείες του Χένιγνκ Μπεργκ. Κυριακίδης, Νικολάου, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Λοίζου και Κακουλλής βρέθηκαν στο βασικό στάδειο της προετοιμασίας στην Πολωνία, έπαιξαν στους φιλικούς αγώνες εκεί ενώ το περασμένο Σάββατο κάποιοι αποτέλεσαν τις πρώτες επιλογές κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Είναι αυτοί που θα πλαισιώνουν φέτος τους βασικούς παίκτες και ενδεχομένως να χρειαστεί μέσα στη χρονιά να δώσουν στηρίγματα στην ομάδα.

Ήδη κάποιοι πήραν από πέρσι θέση στο γήπεδο σε πολλά παιχνίδια (Τζιωνής, Χαραλάμπους) ενώ όλοι έχουν ήδη αποκομίσει χρήσιμες εμπειρίες μόνο και μόνο που προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

Είναι αυτοί που θα αποτελέσουν το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με την ομάδα πάντως να έχει διαφοροποιήσει εδώ και καιρό την προσέγγιση της στα νεαρά ταλέντα των ακαδημιών, υπάρχει πλέον αποφασιστικότητα να δώσει βάση στους δικούς της Κύπριους ενώ μέσα και από το τελευταίο παιχνίδι στην Λάρνακα φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλοι που βρίσκονται στο κατώφλι της πρώτης ομάδας.