Home TOP NEWS Η τελευταία μεταγραφή

Η τελευταία μεταγραφή


Η ομάδα προγραμματισμού δούλεψε μεθοδικά μέσα στο καλοκαίρι και κατάφερε να ενισχύσει την ΟΜΟΝΟΙΑ με παίκτες σε όλες τις θέσεις δημιουργώντας ένα ρόστερ ποιοτικό και παράλληλα έδωσε στον προπονητή τη δυνατότητα να έχει στη διάθεση του επιλογές σε κάθε θέση.

Εκκρεμότητα αυτή τη στιγμή, σε ότι αφορά στην πληρώτητα των θέσεων, δεν υπάρχει και μέσα στις επόμενες 11 μέρες -κλείνει την 31η Αυγούστου το μεταγραφικό παράθυρο- ο Λάρκου και οι συνεργάτες του καλούνται να αποφασίσουν αν θα αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που υπάρχει για άλλη μία κίνηση με ξένο ή κοινοτικό ποδοσφαιριστή.

Μεσοεπιθετικά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πλήρης. Αν θα γίνει μεταγραφή θα αφορά είτε στη θέση του κεντρικού αμυντικού είτε σε αυτήν του ανασταλτικού μέσου. Οι πιθανότητες το προηγούμενο διάστημα έδιναν προβάδισμα στην απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού ωστόσο ενδεχομένως ο τραυματισμός Κατελάρη να βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το βέβαιο πάντως είναι πως δεν υπάρχει καμία πίεση και στο διάστημα που θα ακολουθήσει, μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα προγραμματισμού θα μελετήσει με ηρεμία τις επιλογές της για να καταλήξει στην τελική απόφαση.