Home TOP NEWS Μπεργκ: «Ικανοποιημένος για τη νοοτροπία νικητή και την αφοσίωση»

Μπεργκ: «Ικανοποιημένος για τη νοοτροπία νικητή και την αφοσίωση»


Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα βρέθηκε για πρώτη φορά ο Χένινγκ Μπεργκ, κληθείς να σχολιάσει το σημερινό παιχνίδι. Ο προπονητής της ομάδας μας σχολίασε, μεταξύ άλλων, για την έκβαση του αγώνα, το αποτέλεσμα και τη συνέχεια για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Είμαι χαρούμενος με τη νίκη. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με καλά αποτελέσματα στα φιλικά. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες σε σχέση με πέρσι. Διαφοροποιήσαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Κάναμε καλή προετοιμασία και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έδειξαν αφοσίωση οι παίκτες μας στο γήπεδο, τα έδωσαν όλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για τη διαφορά του πρώτου με το δεύτερο ημίχρονο: «Ήταν η φύση του αγώνα τέτοια. Η Δόξα πίεσε ψηλά και υπήρχαν χώροι ανάμεσα στις γραμμές της αυτό σημαίνει ότι αν ήμασταν αποτελεσματική φτιάχναμε ευκαιρίες ενώ ότνα κάναμε λάθη έφτιαχνε η Δόξα. Η θερμοκρασία δεν ήταν βοηθητική Έχουμε ποιότητα, θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες μεταβιβάσεις. Η πρεμιέρα έχει πάντα ιδιαίτερότητα. Ο κόσμος έχει προσδοκία από εμάς και ίσως όλα αυτά να έχουν δημιουργήσει κάποια ένταση σε εμάς. Η Δόξα κράτησε την μπάλα στο δεύτερο μέρος όμως δεν έφτιαξε κάποια μεγάλη φάση και είμαι χαρούμενος που πήραμε αυτή τη σημαντική νίκη».

Πόσο ικανοποιημένος είναι για την εμφάνιση: «Κάθε παιχνίδι έχει διαφορά από άλλο. Ο κάθε αντίπαλος παιζει διαφορετικά. Ήταν διαφορετικά τα παιχνίδια με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα. Σήμερα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και έπρεπε να παίξουμε για τους τρεις βαθμούς. Είχαμε λίγη πίεση και το γεγονός ότι κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι είναι καλό διότι πάντα στην πρεμιέρα πολλά μπορούν να συμβούν. Είμαι ικανοποιημένος για τη νοοτροπία νικητή που δείξαμε σήμερα. Αυτό είναι καλό για εμάς».

Σε βίντεο οι δηλώσεις του:

Οι απαντήσεις του κόουτς στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων: