Home TOP NEWS Ευκαιρία για να αποδείξει και χρειάζεται μεγάλη προσοχή

Ευκαιρία για να αποδείξει και χρειάζεται μεγάλη προσοχή


Αντιμέτωπη με έναν πρώην προπονητή της, θα βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής η ομάδα μας. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα είναι αντίπαλος για πρώτη φορά από τη μέρα που έφυγε από την ΟΜΟΝΟΙΑ και για τον ίδιο είναι μια ευκαιρία να… αποδείξει.

Για το τι έφταιξε που ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν πέτυχε στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα το αναλύσουμε, ωστόσο ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του άποψη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσία του Κύπριου προπονητή στην ομάδα μας δεν ήταν η επιθυμητή και η συνεργασία των δύο κράτησε μόλις 9 μήνες. Η μοίρα τα έφερε έτσι και ο μέχρι πρότινος προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα βρίσκεται πλέον σε πάγκο άλλης ομάδας και θα τεθεί αντιμέτωπος με τη δική μας.

Για τον ίδιο τον Πάμπο, το επερχόμενο παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για να αποδείξει πιθανόν τι αξίζει και να στείλει τα δικά του μηνύματα. Γι’ αυτό τον λόγο, αλλά και για πολλούς άλλους, ο αγώνας της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, σε όλους τους τομείς από την ομάδα μας. Επιπλέον, γνωρίζοντας φυσικά ότι ο κ. Χριστοδούλου είναι ιδιαίτερα ένθερμος χαρακτήρας, δεν χρειάζεται να δώσουμε βαρύτητα στην όποια αντίδραση που πιθανόν να κάνει και ασφαλώς να μην μας αποπροσανατολίσει, μένοντας μόνο στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μας θα πάρει το ζητούμενο.

Με ή χωρίς τον Πάμπο Χριστοδούλου, ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας κρύβει πάντα παγίδες, ωστόσο μια καλή και σοβαρή ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αυτό αναμένουμε να δούμε και το βράδυ της Παρασκευής στο ΓΣΠ.