Home TOP NEWS Με τις καλές παρουσίες «καπάρωσαν» τις θέσεις τους…

Με τις καλές παρουσίες «καπάρωσαν» τις θέσεις τους…


Εξαιρετικές εμφανίσεις από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, πραγματοποιούν οι Μαυρίας και Λέτσιακς. Οι δύο ακραίοι μπακ της ομάδας μας ξεχωρίζουν με τις αποδόσεις τους κάθε εβδομάδα και έχουν πλέον «καπαρώσει» τις θέσεις του.

Πρόκειται για δύο απαιτητικές θέσεις αφού ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται εκεί, έχει αυξημένα καθήκοντα τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό. Χάρης Μαυρίας και Γιαν Λέτσιακς τα πηγαίνουν περίφημα σε όλους τους τομείς που απαιτούν οι εν λόγω θέσεις και είναι σε κάθε παιχνίδι εκ των διακριθέντων της ομάδας. Είναι δύο σταθερά καλοί ποδοσφαιριστές, με ελάχιστα λάθη, οι οποίοι μάλιστα διακρίνονται για το πάθος και τη μαχητικότητα τους. Έχουν κερδίσει επάξια θέση βασικού στην ομάδα και δίνουν πολλές λύσεις στο πλάνο του Χένινγκ Μπεργκ. Ελπίζουμε να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να συνεχίσουν να βοηθούν με τις υπηρεσίες τους την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι δύο αντικαταστάτες τους, Περέιρα και Μανρίκε, γνωρίζουν ότι πρέπει να «ιδρώσουν» αρκετά για να τους «κλέψουν» τη θέση και ένας τέτοιος υγιείς ανταγωνισμός μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα.