Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση

Πρόβλεψη ενδεκάδας για το σημερινό ντέρμπι με την Ανόρθωση


Την Ανόρθωση αντιμετωπίζει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (18:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι, στο οποίο η ομάδα μας καλείται να δείξει αντίδραση και να φύγει με το διπλό.

Με αλλαγές αναμένεται η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Χένινγκ Μπεργκ, συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στην Πάφο. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Η θέση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες, μετά την διπλή ατυχία με τους τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή. Στην ομάδα πλέον βρίσκεται ο Φαμπιάνο, ο οποίος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, χωρίς να αποκλείεται φυσικά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Κυριακίδης. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λούφτνερ και Λανγκ, με τον Χούμποτσαν να διεκδικεί επίσης θέση. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Μαυρίας, ενώ στο αριστερό ο Λέσιακς.

Μεσαία Γραμμή

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Γιόρντι Γκόμεθ στο χώρο του κέντρου, ενώ δίπλα του πιθανότατα να βρεθεί ο Κούσουλος. Τη θέση πάντως διεκδικεί και ο Κατελάρης. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μποτεάκ από δεξιά και Εζρά από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει ο Τιάγκο. Αν δεν είναι απολύτως έτοιμος για ενδεκάδα ο Μποτεάκ, τη θέση θα πάρει ο Χριστοφή.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ελπίζουμε να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει απέναντι στην Ανόρθωση.