Home TOP NEWS Μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν…

Μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν…


Πολλές φορές φέτος κάναμε αναφορά για το πως η ομάδα μας εκπέμπει μια διαφορετικότητα σε σχέση με πέρσι αλλά και με άλλες χρονιές. Ένα στατιστικό λέει του λόγου το αληθές και αυτό αφορά την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα ντέρμπι.

Αναφερθήκαμε και στο παρελθόν σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας στα ντέρμπι και γενικώς ότι παίρνει τα αποτελέσματα. Μπορεί στο πρόσφατο με την ΑΕΛ να μην ήταν καλή η απόδοση της, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τη νίκη και αυτό είναι που μετράει στο φινάλε. Δεν θυμίζει σε τίποτα τα αποτελέσματα που παίρνει φέτος στα ντέρμπι, συγκριτικά με την περσινή περίοδο. Πέρσι τέτοιο καιρό η ομάδα μας έχει δώσει 3 ντέρμπι και μετρούσε ισάριθμες ήττες, σε αντίθεση με φέτος όπου έδωσε 4 ντέρμπι, παίρνοντας 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, εκ των οποίων στη μια άξιζε τη νίκη.

Αυτό λέει πολλά γενικότερα για την αλλαγή που δείχνει η ομάδα μας φέτος και ότι παρουσιάζεται καθώς πρέπει σε τόσο σημαντικά παιχνίδια. Ελπίζουμε να συνεχίσει στις καλές παρουσίες στα ντέρμπι αλλά και γενικά σε όλα της τα παιχνίδια.

Τα ντέρμπι της περσινής περιόδου (μέχρι το Νοέμβριο):

2η αγωνιστική:
Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0

4η αγωνιστική:
ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-0

5η αγωνιστική:
ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας 0-2

 

Τα φετινά ντέρμπι (μέχρι το Νοέμβριο):

3η αγωνιστική:
ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2

4η αγωνιστική:
ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλωνας 1-0

6η αγωνιστική:
Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

9η αγωνιστική:
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 1-0