Home TOP NEWS Πιθανόν να χάσουν τα πρώτα τους λεπτά στο πρωτάθλημα…

Πιθανόν να χάσουν τα πρώτα τους λεπτά στο πρωτάθλημα…


Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχθηκαν 2 κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στο όριο. Ο λόγος για τους Λούφτνερ, Γκόμεθ, Τιάγκο και Ντάρμπισαϊαρ.

Οι τρεις πρώτοι είναι ανάμεσα στους παίκτες που δεν έχασαν λεπτό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας συμπληρώσει 810 αγωνιστικά λεπτά σε αυτές τις 9 αγωνιστικές. Ο Ματ έχει χάσει κάποια λεπτά από παιχνίδια που αντικαταστάθηκε. Και οι τέσσερις όμως είναι στο όριο για να χάσουν το «αιώνιο» ντέρμπι και αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν από την τεχνική ηγεσία. Πολύ πιθανόν οι Λούφτνερ, Γκόμεθ και Τιάγκο να προφυλαχθούν στον αγώνα με την Ένωση ή έστω να αντικατασταθούν αν η εξέλιξη του αγώνα είναι η ιδανική και έτσι να χάσουν τα πρώτα τους λεπτά. Το ίδιο ισχύει και για τον Ματ ούτως ώστε να σιγουρευτεί η παρουσία τους κόντρα στο Αποέλ, καθώς και οι τέσσερις τους είναι απαραίτητοι για ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι.

Αυτό αποτελεί και το μοναδικό «πρόβλημα» που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Μπεργκ ενόψει του αγώνα στο Παραλίμνι, το οποίο χρειάζεται ειδικής μεταχείρισης πριν το «αιώνιο».