Home TOP NEWS Φαμπιάνο: «Τυχερός που ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Φαμπιάνο: «Τυχερός που ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ»


Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της ομάδας μας, Φαμπιάνο, σχολιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα και στην κάμερα του OFC Tv το παιχνίδι με τη Δόξα, τις συνθήκες που συνάντησε στην ομάδα και τη συνέχεια.

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το παιχνίδι με τη Δόξα;
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά κάναμε καλή δουλειά μέχρι τώρα και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς το Σάββατο».

Τι νομίζεις ότι πρέπει να έχουμε κατά νου σε αυτού του είδους παιχνίδια όπως αυτό απέναντι στη Δόξα για να κερδίσουμε;
«Πρέπει να έχουμε στο μυαλό τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Όταν έχουμε κατά νου πως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε, θα είναι πιο εύκολο για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο σε κάθε παιχνίδι. Βήμα – βήμα και νίκες».

Ήρθες στην ομάδα τον Οκτώβριο και ξεκίνησες να παίζεις αμέσως. Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα;
«Ήμουν πολύ τυχερός που ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί η ομάδα είναι πολύ καλή και με δέχθηκε πολύ ωραία στις τάξεις της. Ο προπονητής και το προσωπικό με βοήθησαν πολύ και είμαι χαρούμενος που ήρθα και σιγά σιγά θα βοηθώ ακόμα περισσότερο».

Δείχνεις να δένεσαι με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ισχύει;
«Φυσικά. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Όταν πήρα την πρόταση για να έρθω, ήρθα αμέσως χωρίς να σκεφτώ κάτι αρνητικό επειδή είναι στην Κύπρο. Ήρθα για να βοηθήσω. Η οικογένειά μου επίσης είναι χαρούμενη εδώ. Οι οπαδοί με δέχθηκαν, με αγκάλιασαν και αυτό είναι πολύ ωραίο για εμένα. Θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για να βοηθώ την ομάδα».

Πώς σου φαίνεται η Κύπρος;
«Ο κόσμος εδώ είναι πολύ καλός. Είναι πολύ εύκολο για εμένα εδώ να κάνω τη δουλειά μου. Όταν προσπαθώ να βρω κάτι που χρειάζομαι αρκετός κόσμος με αναγνωρίζει και με βοηθάει. Είναι εύκολο να κάνω καλή δουλειά υπό αυτές τις συνθήκες».

Ποια είναι η άποψή σου για το κυπριακό πρωτάθλημα;
«Με εξέπληξε θετικά το επίπεδο του πρωταθλήματος. Είχα ρωτήσει φίλους μου που έπαιζαν εδώ. Το πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και παρακολουθώ και τους άλλους αγώνες. Είναι πολύ καλό τι επίπεδο και κάθε χρόνο βελτιώνεται ακόμα πιο πολύ».

Οι εμφανίσεις σου αφήνουν τους οπαδούς πολύ ικανοποιημένους. Τι πρέπει να περιμένουν από εσένα;
«Δουλεύω πολύ κάθε μέρα στην προπόνηση και θέλω να συνεχίσω έτσι γιατί όταν πας στο παιχνίδι θα φανεί η δουλειά που κάνεις. Θέλω όποτε χρειαστεί να σώζω την ομάδα, όπως στο περασμένο παιχνίδι. Από τότε που ξεκίνησα να παίζω μικρός κάθε χρονιά είναι το ίδιο για εμένα. Συγκέντρωση και ψυχή στο γήπεδο για να βοηθώ την ομάδα. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ κάνω ακριβώς το ίδιο. Ήρθα εδώ για να βοηθώ σε κάθε αγώνα».