Home TOP NEWS Που μυαλό για μπάλα;

Που μυαλό για μπάλα;


Είναι απίστευτο πραγματικά αυτό που ζούμε από το βράδυ της Δευτέρας και το τι μαθαίνουμε μέρα με τη μέρα. Τις τελευταίες μέρες τα γεγονότα που προκύπτουν έχουν πάει σε άλλη διάσταση και δεν μένει καθόλου μυαλό για να ασχοληθούμε με αυτό που πραγματικά πρέπει, τη μπάλα.

Με το πέρας του «αιώνιου» ντέρμπι, αντί να ασχολούμαστε με την απόδοση της ομάδας και γενικώς για το τι μας αφήνει το παιχνίδι, ασχολούμαστε με συλλήψεις, λανθασμένες ταυτοποιήσεις σε ταυτοποιημένα άτομα (!) και ένα κράτος που πάει από το κακό στο χειρότερο, με την Αστυνομία και τους αρμόδιους φορείς να εκτίθενται μέρα με τη μέρα. Είναι λογικό ότι το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα γιατί εδώ μιλάμε για αθώους ανθρώπους που συλλαμβάνονται, επειδή κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα απλά. Το θέμα με την λανθασμένη πληροφόρηση για την υποτιθέμενη πρόκληση του δημοσιογράφου έρχεται σαν κερασάκι στην τούρτα για να αποδείξει το μπάχαλο που επικρατεί σε αυτή τη χώρα και όλα αυτά να γίνονται στο και καλά καλύτερο γήπεδο, το ΓΣΠ.

Η ομάδα μας το απόγευμα της Κυριακής δίνει σημαντικό παιχνίδι με την Δόξα και σήμερα Πέμπτη ακόμα ασχολούμαστε με αστυνομικά ρεπορτάζ. Κάποτε θα πρέπει να ασχοληθούμε και με το ποδοσφαιρικό, πρώτα όμως να απολογηθούν και να διορθώσουν τα λάθη τους αυτοί που ευθύνονται για τις αναστατώσεις που προκάλεσαν.

ΥΓ: Αναρωτιόμαστε πραγματικά με τι μούτρα θα δουν κατάματα αυτοί που υπέδειξαν τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και τον δημοσιογράφο για κάτι που δεν έκαναν και αποδείχθηκε ότι ήταν αθώοι.