Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για τον σημερινό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα

Πρόβλεψη ενδεκάδας για τον σημερινό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα


Τη Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει στο «Αμμόχωστος» (19:00, live audio @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας είναι το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και εντός του γηπέδου.

Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές από τον Μπεργκ, συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Λούφτνερ και Λανγκ. Στο δεξί άκρο της άμυνας πιθανόν να βρεθεί ξανά ο Μαυρίας, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να επανέλθει ο Χούμποτσαν. Στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι δεδομένη η παρουσία του Λέτσιακς.

Μεσαία Γραμμή

Ο Βίτορ Γκόμες θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, έχοντας ως παρτενέρ στη μεσαία γραμμή τον Γιόρντι Γκόμεθ. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μποτεάκ από δεξιά και Τιάγκο από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει ο Ορτέγα. Αν ο Χούμποτσαν πάρει φανέλα βασικού, ο Μαυρίας θα μετατεθεί και πιθανόν να μείνει στον πάγκο ο Ορτέγα.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ελπίζουμε να επιστρέψει στο σκοράρισμα, βοηθώντας για άλλη μια φορά την ομάδα με τα τέρματα του.