Home TOP NEWS Θα γίνει πανικός στο τελευταίο του έτους

Θα γίνει πανικός στο τελευταίο του έτους


Ύστερα από μία δεκαετία η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται να κλείσει την ημερολογιακή χρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει μπροστά της τον αγώνα με την ΑΕΚ και με νίκη θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση.

Στην ερώτηση που έκανε χθες βράδυ ο Ανδρέας Δημητρίου, κατά πόσο μπορούμε να γεμίσουμε τις τρεις κερκίδες του ΓΣΠ, έχουμε απάντηση. Είναι σίγουρο!

Όλοι διψούν να ξαναδούν την ομάδα να μπαίνει στο γήπεδο, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι χάρμα οφθαλμών, παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και είναι δεδομένο ότι το επόμενο της παιχνίδι θα είναι γιορτή για όλους μας.

Πάμε λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή να γιορτάσουμε στο γήπεδο άλλη μία νίκη και να αποχαιρετήσουμε με τον τελευταίο μας αγώνα μία πολύ δύσκολη χρονιά και να ετοιμαστούμε να υποδεχτούμε την καινούργια βλέποντας από την ψηλότερη θέση της βαθμολογίας τους αντιπάλους μας και με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη να αντικρίσουμε το μέλλον.

Την ερχομενη Κυριακή στο ΓΣΠ, αρχίζει στις 17:00 το παιχνίδι, είναι δεδομένο ότι θα γίνει πανικός από τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ στις εξέδρες του ΓΣΠ το οποίο αναμένεται να γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη.