Home TOP NEWS Τώρα αρχίζει να ξεδιπλώνεται…

Τώρα αρχίζει να ξεδιπλώνεται…


Ο ενθουσιασμός που επικρατεί σήμερα στις τάξεις των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, θεωρούμε ότι δεν έχει να κάνει απλά και μόνο με το γεγονός ότι η ομάδα είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ή με τους ομολογουμένως εξαιρετικούς αριθμούς που έχει δημιουργήσει σε ότι αφορά τα στατιστικά. Είναι η συνολική της εικόνα, είναι ο τρόπος που βγαίνει στην επίθεση, ο τρόπος που αμύνεται, το πάθος των παικτών στο γήπεδο αλλά και η προοπτική.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σήμερα μία ομάδα η οποία κτίζει το παιχνίδι της από την άμυνα και με το που περνάει το κέντρο του γηπέδου όλα γίνονται σε υπερηχητικές ταχύτητες. Ένα ποδόσφαιρο απλό, γεμάτο αυτοματισμούς και φαντασία και το κυριότερο ταχύτητα από τους παίκτες που το εφαρμόζουν.

Η τριάδα πίσω από τον επιθετικό είναι πραγματικά μαγική, διαβολεμένη όπως εύστοχα είπε ένας φίλος. Τιάγκο, Μποτεάκ και Ορτέγα έχουν την ικανότητα να κάνουν θρύψαλα τις αντίπαλες άμυνες και αυτό που «φοβίζει» σήμερα, είναι πως ο προπονητής τονίζει συνεχώς ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για αυτή την ομάδα.

Τι άλλο δηλαδή μπορεί αυτή η ομάδα να παρουσιάσει; Πόσο καλύτερη μπορεί ακόμα να γίνει; Είναι κάτι που μόνο ο Μπεργκ μπορεί πραγματικά να γνωρίζει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα αρχίζει να ξεδιπλώνεται στο γήπεδο, εμπνέει σιγουριά και κάνει τον κόσμο της να πιστεύει σήμερα ακόμα και για αυτόν, τον τίτλο!