Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Διοργανώνονται παιδικά Πρωταθλήματα για κορίτσια

Διοργανώνονται παιδικά Πρωταθλήματα για κορίτσια

 


Πρωταθλήματα για Κορίτσια διοργανώνει η ομοσπονδία όπως έχει ενημερώσει και αναμένεται πως θα υπάρξει “πράσινη” εκπροσώπηση. Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει ήδη δημιουργήσει ακαδημία και αρκετά κορίτσια έχουν εγγραφεί. Περισσότερες λεπτομέρειες πιο κάτω:

Η ΚΟΠ στα πλαίσια της ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου και της προσπάθειας για να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατό περισσότερα κορίτσια να παίξουν ποδόσφαιρο, Προκηρύσσει Παιδικά Πρωταθλήματα μόνο για κορίτσια και ζητά από τα Σωματεία / Ιδιωτικές Ακαδημίες να δηλώσουν γραπτώς στη Ομοσπονδία το ενδιαφέρον τους και τη ηλικιακή ομάδα στη οποία ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν.

Τα Πρωταθλήματα πιθανό να προκύψουν θα ενταχθούν στα Αναπτυξιακά Προγράμματα GRASSROOTS της Ομοσπονδίας. Τα ηλικιακά πρωταθλήματα θα ξεκινούν από Κ-5 ( 2011) με το μεγαλύτερο ηλικιακά Πρωτάθλημα να είναι αυτό της Κ-14 ( 2002).

Η συμμετοχή των ομάδων σε όλα τα πιο πάνω Πρωταθλήματα είναι δωρεάν και όλα τα έξοδα που θα προκύψουν θα τα επωμιστεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Οι ομάδες / Ιδιωτικές Ακαδημίες θα πρέπει να δηλώσουν γραπτώς στη Ομοσπονδία το ενδιαφέρον τους καθώς και τη ηλικία που επιθυμούν να συμμετάσχουν μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2016 στο φαξ της ΚΟΠ 22590544.