Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «Έχουμε το καλύτερο υλικό σε Κύπριες παίκτριες – θα κάνουμε πρωταθλητισμό»

«Έχουμε το καλύτερο υλικό σε Κύπριες παίκτριες – θα κάνουμε πρωταθλητισμό»

 


«Θα κάνουμε πρωταθλητισμό» τόνισε με έμφαση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Πανίκος Μανώλη, αναφορικά με την παρθενική της παρουσία στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Παράλληλα, ο κ. Μανώλη υπογράμμισε πως η ομάδα μας διαθέτει τις καλύτερες Κύπριες παίκτριες, ενώ σημείωσε πως στη φετινή αγωνιστική περίοδο θα τεθούν οι βάσεις πάνω στις οποίες θα κτιστεί ένα σύνολο με μεγάλη προοπτική για το μέλλον.

Αρχικά ο κ. Μανώλη μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας μας: «Ξεκινήσαμε προετοιμασία στο γυμναστήριο στις αρχές Αυγούστου και προς τα τέλη του μήνα μπήκαμε στο γήπεδο. Κάναμε αρκετά φιλικά παιχνίδια, κυρίως με ομάδες αγοριών ηλικίας 15-16 χρόνων. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε με οργάνωση και επαγγελματισμό. Έχουν ενθουσιαστεί όλοι με τον τρόπο που δουλεύουμε και ανυπομονούν για την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

ch-wom

Ακολούθως σχολίασε την ποιότητα του ρόστερ μας και την προοπτική που αυτό έχει: «Στο ρόστερ μας έχουμε μόνο Κύπριες παίκτριες. Έχουμε το καλύτερο υλικό σε Κύπριες παίκτριες. Απόδειξη αυτού, είναι το γεγονός πως οι περισσότερες παίκτριες αγωνίζονται, είτε στην εθνική νεανίδων, είτε στην εθνική γυναικών. Δεν μας ενοχλεί που δεν έχουμε ξένες. Πιστεύουμε πολύ στο υλικό μας και είμαστε βέβαιοι πως θα κάνουμε πρωταθλητισμό».

Ο προπονητής της ομάδας μας ανέφερε πως η γυναικεία ομάδα “αγκαλιάστηκε” από τον κόσμο: «Νιώθω καθημερινά την στήριξη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εκεί όμως που νιώσαμε πόσο πολύ έχει αγκαλιάσει τη γυναικεία ομάδα, ήταν όταν μπήκαμε εντός του αγωνιστικού χώρου του ΓΣΠ, πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση. Επίσης, ο κόσμος της ομάδας στήριξε από την πρώτη στιγμή και την Ακαδημία της γυναικείας ομάδας».

ginekia-omafa-filiko

Ακόμη, ο κ. Μανώλη εξήγησε γιατί η φετινή χρονιά είναι σημαντική για την γυναικεία ομάδα: «Αυτή η πρώτη χρονιά παρουσίας της γυναικείας ομάδας, είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της. Φέτος θα πρέπει να μπουν οι βάσεις, για να δημιουργηθεί μία ομάδα ισχυρή για το μέλλον. Γι’ αυτό πιστεύω πως επιβάλλεται να πετύχουμε, ούτως ώστε να δημιουργήσουμε τις προοπτικές για να ανεβάζουμε σταδιακά το επίπεδο».

Κλείνοντας, ο προπονητής της ομάδας μας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να συνεχίζει να στηρίζει τη γυναικεία ομάδα, όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στην καθημερινότητά του. Εμείς, μέσα από την καθημερινή μας προσπάθεια, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε σε βάθος χρόνου ένα δυνατό σύνολο που θα πρωταγωνιστεί στο γυναικείο ποδόσφαιρο».

ginekeia-omada