Home ΚΥΠΡΟΣ Η Συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola

Η Συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21/05/2014 στο Στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 19:00.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες του Ερμή Αραδίππου και του ΑΠΟΕΛ εκπροσωπήθηκαν με τον Πρόεδρο, τον προπονητή και τον αρχηγό τους.

Γιώργος Δώνης (προπονητής ΑΠΟΕΛ): «Στο δικό μου το μυαλό, ο τελικός είναι γιορτή του ποδοσφαίρου. Έτσι το έχω ζήσει στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αγγλία. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ερμή και τον προπονητή του για την σταθερότητα που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θεωρώ πως δίκαια και οι δύο ομάδες έχουν φτάσει μέχρι τον τελικό.
Είναι πολύ σημαντικό ότι ο αντίπαλος αποδέχτηκε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο γήπεδο της Κύπρου, παρά το γεγονός ότι το ΓΣΠ είναι η φυσική μας έδρα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα η δική μου θεωρώ πως έχει το πάθος και τη δύναμη να διεκδικήσει το Κύπελλο.
Συγχαρητήρια στον προπονητή του Ερμή για την πρώτη θέση στην ψηφοφορία των προπονητών. Είναι σημαντικό για τον Κύπριο προπονητή να παράγει έργο και να επιβραβεύεται»

Νίκος Παναγιώτου (προπονητής Ερμή): «Ευχαριστώ τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ για τα συγχαρητήρια, την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και τον Πρόεδρο της για την ευκαιρία που μου έδωσαν στο ξεκίνημα της καριέρας μου να εργαστώ στις Εθνικές ομάδες. Η ψήφος των συναδέλφων προπονητών είναι πολύ σημαντική για εμένα και δεν θα τα κατάφερνα χωρίς τη συμβολή των παιδιών στα αποδυτήρια.
Όσον αφορά τον τελικό, είναι μια γιορτή για όλους. Είχαμε θέσει από την αρχή της σεζόν ως στόχο την πρόκριση στον τελικό. Έχω πει στους ποδοσφαιριστές μου πως για εμάς, που δεν μπορούμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα, ο τελικός του Κυπέλλου είναι κάτι περισσότερο από το Πρωτάθλημα. Για αυτό, πρέπει να χαρούμε τη συμμετοχή μας.
Ήταν υποχρέωση μας προς το φίλαθλο κοινό της Κύπρου και προς την Ομοσπονδία να αποδεχθούμε να γίνει ο τελικός στο ΓΣΠ»

Μαρίνος Σατσιάς (αρχηγός ΑΠΟΕΛ): «Συγχαρητήρια στον Ερμή για την παρουσία του στον τελικό και στο Νίκο Παναγιώτου, με τον οποίο παίξαμε μαζί στην Εθνική. Ευελπιστώ και εύχομαι να είμαστε δυνατοί και αποφασιστικοί και να πάρουμε εμείς το τρόπαιο. Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και με τη φωνή του να σπρώξει την ομάδα. Πριν τον τελικό Κυπέλλου, έχουμε τον τελικό του Πρωταθλήματος το Σάββατο και εύχομαι να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους». .

Ανδρέας Παπαθανασίου (αρχηγός Ερμή): «Συγχαρητήρια στον προπονητή μου για την ανάδειξη του ως κορυφαίος προπονητής. Εύχομαι όλος ο κόσμος να χαρεί τον τελικό. Θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί και ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο το έργο μας. Θα παλέψουμε και ευελπιστούμε πως θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι καλή τύχη στο ΑΠΟΕΛ το Σάββατο».