Home ΚΥΠΡΟΣ Κ. Κουτσοκούμνης: “Μαύρη μέρα για την κοινωνία μας” (VIDEO)

Κ. Κουτσοκούμνης: “Μαύρη μέρα για την κοινωνία μας” (VIDEO)


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σίγμα ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης ο οποίος τόνισε οτι η σημερινή είναι μια μαύρη μέρα για την κοινωνία μας. Πιο κάτω οι πιο σημαντικές δηλώσεις του κ. Κουτσοκούμνη.

Ότι λέξη και αν χρησιμοποιηθεί είναι λίγη. Πολλοί μιλάνε για μια μαύρη μέρα του ποδοσφαίρου. Αλλά είναι μια μαύρη μέρα για την κοινωνία μας.

“Οι φιλάθλοι ήρθαν στο γήπεδο χωρίς προβλήματα. Ξαφνικά μια μερίδα οπαδών έριχνε αντικείμενα μετά άρχισε η άλλη και φτάσαμε στην διακοπή.
Υπάρχει πρόβλημα συμπεριφοράς”

“Ξεκινήσαμε με τα καπνογόνα και φτάσαμε στα πιστόλια. Γι’ αυτό και η ομοσπονδία εδώ και δύο χρόνια εφάρμοσε την ποινή των κεκλεισμένων των θυρών. Με βάση τους κανονισμούς που ίσχυαν μέχρι τον Δεκέμβρη, ο αγώνας θα είχε γίνει χωρίς κόσμο αφού η ΑΕΛ ήταν τιμωρημένη. Όμως μας φάγανε οι δημοσιογράφοι, μας φάγανε οι οπαδοί να αλλάξουμε τον κανονισμό”.

“Κρίμα να δουν ένα τελικό χωρίς οπαδούς. Μας φάγανε όλοι για τα κεκλεισμένων. Εκ των υστέρων ο πρόεδρος της ΑΕΛ είπε ότι καλύτερα να παίζαμε χωρίς οπαδούς”.

“Είχα ετοιμάσει και την ομιλία μου για την γιορτή της ΚΟΠ και εκθείαζα το πρωτάθλημα διανύαμε, βασικά για το ότι σε αθλητικό επίπεδο θα είχαμε ένα τελικό την τελευταία αγωνιστική. Κάτι καταπληκτικό, κάτι φοβερό, κάτι το απίστευτα ωραίο. Και ξαφνικά έχεις ένα τελικό μέσα στις αίθουσες της Δικαστικής. Αυτό είναι ρεζίλεμα”.

Για την Δικαστική:

“Η Δικαστική έχει ενώπιον της όλες τις ποινές. Θα παρακαλέσω τον πρόεδρο αν μπορεί να το κάνει προς το τέλος αυτής της εβδομάδας
Να ηρεμήσουν οι ομάδες. Δεν θα νικήσουν με δηλώσεις. Θα κριθεί σύμφωνα με νομοτεχνικά θέματα”.

πηγή: sigmalive