Home ΚΥΠΡΟΣ Άσκηση πίεσης και εκβιασμός!

Άσκηση πίεσης και εκβιασμός!


Πιέζουν δικαστές, μέλη του εφετείου και ανθρώπους της ΚΟΠ στο Αποέλ, για να πάρουν το αποτέλεσμα/απόφαση που τους συμφέρει. Για τους τρόπους δράσης του Αποέλ φαίνεται πως ενημερώθηκαν στην ΑΕΛ, που εξέδωσαν την πιο κάτω ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση της ΑΕΛ, καλεί δημόσια τη διοίκηση του Αποέλ και τον εκπρόσωπο της στην Ομοσπονδία να σταματήσουν την άσκηση πίεσης και τον εκβιασμό προς τα Δικαστικά όργανα της ΚΟΠ.

Πρέπει να αφήσουμε όλοι μας τα αρμόδια δικαστικά όργανα απρόσκοπτα να κάνουν το έργο τους και να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Αν το Αποέλ σήμερα έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση είναι επειδή η ΑΕΛ πριν μερικά χρόνια πρωτοστάτησε στη δημιουργία του Εφετείου.

Τα μέλη της Δικαστικής επιτροπής θυμίζουμε ότι έχουν διοριστεί από το Δικηγορικό Σύλλογο και θεωρούμε απαράδεκτο να κατηγορούμε τα μέλη της δικαστικής επιτροπής για «ανικανότητα, για αυτοσχεδιασμό και για χάραξη πολιτικής πέραν των αρμοδιοτήτων τους».

Η ΑΕΛ εκφράζει την εμπιστοσύνη της και στη στήριξη της στα μέλη των δικαστικών οργάνων, στις δυνατότητες τους και στις ικανότητες τους.

Θεωρούμε ότι έχουμε καθήκον, τα δύο σωματεία και οι εκπρόσωποι μας, να πράξουμε ότι είναι δυνατό για να ρίξουμε τους τόνους και να αφήσουμε ελεύθερα τα μέλη του Εφετείου και όλα τα αρμόδια όργανα πάρουν τις αποφάσεις τους.

Επίσης, πρέπει να φροντίσουμε όπως χαμηλώσουν οι τόνοι και να σταματήσει η δημιουργία έντασης μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων”.