Home ΚΥΠΡΟΣ Αφιέρωμα της ΚΟΠ στον Κώστα Παναγιώτου

Αφιέρωμα της ΚΟΠ στον Κώστα Παναγιώτου


23 Νοεμβρίου 1968, Στάδιο ΓΣΠ. Η Κύπρος αντιμετώπισε τη Δυτική Γερμανία σε αγώνα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1970 και οι φιλοξενούμενοι μας κέρδισαν με 1-0.

Το φωτογραφικό μας στιγμιότυπο προέρχεται από την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Δεξιά οι διεθνείς μας με επικεφαλής τον αρχηγό Κώστα Παναγιώτου και ακολουθούν Μ. Αλκιβιάδης, Κ. Κουρέας, Λάκης Θεοδώρου, Μ. Μάρκου, Α. Στυλιανού, Μελής Άσπρου, Στ. Μιχαήλ, Γ. Κουννίδης, Π. Ιακώβου, Α. Πάκκος.
——————————————————-

Θλίψη στην οικογένεια του Κυπριακού ποδοσφαίρου από την είδηση για το θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Λευκωσίας και της Εθνικής Κύπρου Κώστα Παναγιώτου.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής μας απεβίωσε χθες σε ηλικία 77 ετών και κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι.

Ο εκλιπών αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Ομόνοια όπου έζησε μεγάλες στιγμές με ανάλογες επιτυχίες. Αγωνίστηκε επίσης με τη φανέλα της Εθνικής μας σε δεκαοκτώ αγώνες.

Ήταν μέλος της Εθνικής μας στο πρώτο επίσημο της παιχνίδι με αντίπαλο το Ισραήλ στις 13 Νοεμβρίου 1960, στο Στάδιο ΓΣΠ που έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Παναγιώτου.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία.

Εκ μέρους της ΚΟΠ στεφάνι κατέθεσε ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Νικολάου.