Home ΚΥΠΡΟΣ Εύκολη η επιλογή για τον Ηλία

Εύκολη η επιλογή για τον Ηλία


Στο Ράδιο Πρώτο ήταν καλεσμένος σήμερα ο Ηλίας Χαραλάμπους και μίλησε για το νέο σταθμό την καριέρα του, την ΑΕΚ Λάρνακας, όπως και άλλα θέματα. Πιο κάτω οι δηλώσεις του διεθνή ποδοσφαιριστή:

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ:
«Δεν γνωρίζω το μέλλον, διότι όσο νιώθω καλά θέλω να βάζω ψηλούς στόχους. Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά στο ποδόσφαιρο και στη γενικά ζωή ποτέ μην πεις ποτέ. Ο στόχος είναι να πάνε όλα καλά στην ΑΕΚ. Ήταν πάρα πολύ εύκολο να αποδεχθώ την πρόταση της ΑΕΚ. Ο τρόπος που με προσέγγισε ο κ. Ρόκας με τον τρόπο που μου ανέλυσε το πλάνο με άφησε απόλυτα ευχαριστημένο. Έψαχνα μια ομάδα με πλάνο και προγραμματισμό. Για τους στόχους τους ομάδας θα τα πούμε καλύτερα όταν ξεκινήσει η προετοιμασία».

Για το επίπεδο του Κυπριακού πρωταθλήματος:
«Τον πρώτο γύρο ήμουν στη Δόξα. Το επίπεδο έπεσε αρκετά. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι. Δεν είναι τα λεφτά που φτιάχουν τις ομάδες, αλλά το σωστό πρότζεκτ. Τα προβλήματα των ομάδων είναι παλιές αμαρτίες. Ελπίζω να μας έχει γίνει καλό μάθημα για το μέλλον».

Όσον αφορά την Εθνική ομάδα και το ταξίδι στην Ιαπωνία:
«Προσπαθούμε να γυρίσουμε σελίδα στην Εθνική και να δημιουργήσουμε καλύτερο σύνολο. Πολλούς ποδοσφαιριστές δεν τους γνώριζα. Ήρθαν νέοι ποδοσφαιριστές με ταλέντο. Με τον Πάμπο Χριστοδούλου νιώθω ότι θα πάμε καλά».

«Δεν μπορώ να εξηγήσω με λόγια το ταξίδι στην Ιαπωνία. Είναι, όμως, η μεγαλύτερη εμπειρία στη καριέρα μου».