Home ΚΥΠΡΟΣ Επέστρεψε στην Κύπρο ο Ταγκμπατζουμί

Επέστρεψε στην Κύπρο ο Ταγκμπατζουμί

vik_9516


Δεν θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Μάρκο Ταγκμπατζουμί σε ομάδα της Κίνας και έτσι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στον Ερμή. Η ανακοίνωση της Αραδιπιώτικης ομάδας για το θέμα:

Στην Κύπρο επέστρεψε ο επιθετικός της ομάδας μας Μάρκο Ταγκμπατζουμί. Η μεταγραφή του στον σύλλογο της Κίνας ναυάγησε, καθώς το σωματείο που ήθελε τον ποδοσφαιριστή αθέτησε τις μεταξύ μας συμφωνίες, ενώ διαφορά υπήρξε και στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Να σημειώσουμε ότι ο Μάρκο Ταγκμπατζουμί βρισκόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κίνα, ενώ πέρασε και με επιτυχία όλες τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε.

Ο Μάρκο Ταγκμπατζουμί, μετά την αρνητική τροπή που πήρε το θέμα με την μετακίνηση του σε σύλλογο της Κίνας, επέστρεψε στην Κύπρο και θα ενσωματωθεί εκ νέου στις προπονήσεις της ομάδας μας.
Να σημειώσουμε ότι υπολογίζεται κανονικά από την τεχνική ηγεσία, όμως παράλληλα δεν κλείνουμε την πόρτα σε οποιοδήποτε σύλλογο θέλει να τον αποκτήσει σε περίπτωση βέβαια που ικανοποιηθούμε οικονομικά.