Home ΚΥΠΡΟΣ Περιμένει αντίπαλους η Εθνική φούτσαλ

Περιμένει αντίπαλους η Εθνική φούτσαλ

Κύπρος – Κατάρ © cfa

Νέες υποχρεώσεις περιμένουν την Εθνική φούτσαλ της Κύπρου.


Μετά τη συμμετοχή στο τετραεθνές τουρνουά που έγινε την περασμένη βδομάδα στην Αγγλία η Εθνική Futsal βρίσκεται σε αναμονή για την κλήρωση της UEFA όπου θα μάθει τους αντιπάλους της. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας η κλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  για το 2015 – 2016 σε επίπεδο Εθνικών ομάδων ανδρών θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2014 στην Νιόν. Τότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της προκριματικής φάσης αλλά και του main round.

Οι αγώνες της προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν μεταξύ 13-18 Ιανουαρίου 2015 και οι αγώνες του main round μεταξύ 17-22 Μαρτίου 2015. Στις 10 Ιουνίου 2015 θα γίνει η κλήρωση των play – offs και μέχρι τότε θα ανακοινωθεί και το ημερολογιακό πρόγραμμα των αγώνων.

Η Εθνική μας πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις της θα δώσει νέες φιλικές εξετάσεις και για το σκοπό αυτό έγινε διευθέτηση για δύο αγώνες με την αντίστοιχη του Κατάρ μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο. Με το Κατάρ βρεθήκαμε αντιμέτωποι στο τετραεθνές του τουρνουά της Αγγλίας, στο φινάλε της διοργάνωσης και μείναμε στο ισόπαλο 0-0.