Home ΚΥΠΡΟΣ Πήραν και αυτοί Γεωργιανούς

Πήραν και αυτοί Γεωργιανούς


Μετά την ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΕΚ και Ερμής έχουν εντάξει στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές από τη Γεωργία στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Νέο απόκτημα για την ΑΕΚ Λάρνακας ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός Gocha Khojava. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός Giorgi Iluridze. Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν τον ίδιο εκπρόσωπο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Γεωργιανό μεσοεπιθετικό Gocha Khojava για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 χρόνου.
Ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας αρχές Ιουλίου και όταν περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία θα υπογράψει τα σχετικά συμβόλαια”.

Η ανακοίνωση του Ερμή:

“Σε νέα μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ομάδα μας. Πριν από λίγο απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του ο 22χρονος Γεωργιανός μεσοεπιθετικός Γκιόργκι Ιλουρίτζε (μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό). Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει αργότερα στην Κύπρο και θα δώσει κανονικά το παρών του στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Η οικογένεια του Ερμή Αραδίππου καλωσορίζει τον Γκιόργκι Ιλουρίτζε και του εύχεται καλή επιτυχία”.