Home ΚΥΠΡΟΣ Προς ενοποίηση στην Πάφο

Προς ενοποίηση στην Πάφο


Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει ενοποίηση μεταξύ Αθλητικής Ένωσης Πάφου και Αθλητικής Ένωσης Κουκλιών για την υλοποίηση μιας ομάδας που θα αντιπροσωπεύει ολόκληρη την επαρχεία Πάφου. Φυσικά ενοποίηση έγινε και το 2000 μεταξύ του ΑΠΟΠ και του Ευαγόρα δημιουργώντας την ΑΕΠ που αν και στις αρχές είχε καλή πορεία στην Α’ Κατηγορίας τα τελευταία χρόνια λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν τα πηγαίνει καλά. Ήδη δύο ομάδες τις Πάφου, ΑΠΟΠ Κινύρας Πέγειας και Ατρόμητος έκλεισαν λόγω οικονομικών και η λύση της ενοποίησης τώρα φαντάζει ιδανικό σενάριο για να μην έχουν ΑΕΠ και ΑΕΚ την ίδια κατάληξη. Πιο κάτω η τελευταία χρονικά ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δύο ομάδες:

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014, και αφού θα έχουν ληφθεί οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των δυο Σωματείων, θα διεξαχθεί στο χώρο του ιστορικού οικήματος της Α.Ε.Πάφος η τελική παρουσίαση του νέου μεγάλου Σωματείου της Επαρχίας μας και παράλληλα πρώτη πανηγυρική συνάντηση των φίλων της ομάδας.

Την ίδια ώρα θα γίνεται εγγραφή μελών του νέου Σωματείου, το οποίο θα αγαλλιάζει όλη την Επαρχία της Πάφου, στο συμβολικό ποσό των 10 ευρώ ανά εγγραφή και 10 ευρώ συνδρομή για τον πρώτο μήνα.

Αναμένουμε όλους τους Παφίτες φίλαθλους, όλους τους φίλους οι οποίοι αγαπάνε τόσο το ποδόσφαιρο όσο και την Επαρχία μας, να δώσουν βροντερό παρόν, αποδεικνύοντας πως το Παφιακό ποδόσφαιρο και ο Παφιακός Αθλητισμός έχει και παρόν και μέλλον.

Θα επιθυμούσαμε επίσης να σας ενημερώσουμε, πως όσον αφορά το θέμα του Εμβλήματος του νέου Σωματείου, υιοθετείται η πρόταση του Δημάρχου Πέγειας κ. Νεόφυτου Ακουρσιώτη και προκηρύσσεται διαγωνισμός για τη Νεολαία της Επαρχίας μας από σήμερα 4 Ιουνίου 2014 έως και την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014, για το σχεδιασμό του Εμβλήματος που θα φέρει το νέο Σωματείο.

Είναι σημαντικό για την προσπάθειά μας αυτή, να ακούγεται και η φωνή και η άποψη της Παφίτικης Νεολαίας. Το έμβλημα θα επιλεχθεί από το νέο Δ.Σ του νέου Σωματείου και ο νικητής θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ. (Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τον κ. Ιωάννη Αγαθαγγέλου στο τηλ.99603265).

Με εκτίμηση,

εκ της Συντονιστικής Επιτροπής

Α.Ε.Πάφου – Α.Ε.Κ Κουκλιών