Home ΚΥΠΡΟΣ Στο «Δασάκι» τελικά η έδρα του Ερμή

Στο «Δασάκι» τελικά η έδρα του Ερμή


Ο Ερμής Αραδίππου συμφώνησε σε όλα με τον Εθνικό Άχνας και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες του στο «Δασάκι». Η ομάδα του Ερμή μετακομίζει από το στάδιο Αμμόχωστους για το Δασάκι, το οποίο είχε χρησιμοποιήσει και παλαιότερα για τις αναμετρήσεις του στην 1η κατηγορία. Η ανακοίνωση της Αραδιπιώτικης ομάδας:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Ερμή Αραδίππου ανακοινώνει ότι τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα χρησιμοποιούμε ως έδρα το Δασάκι (γήπεδο του Εθνικού Άχνας). Η συμφωνία που έγινε με το προσφυγικό σωματείο είναι τριετής,  αλλά με το τέλος της κάθε περιόδου θα γίνεται συνάντηση για ανανέωση της συνεργασίας (1+1+1), με τα ίδια ποσοστά των λεφτών σε κάθε περίοδο.
Μετά από πολλές σκέψεις και συναντήσεις,  αποφασίσαμε ότι η καλύτερη επιλογή από όλες τις απόψεις είναι η επιστροφή μας στο Δασάκι,  γιατί θέσαμε κυρίως κάποιους όρους και οι άνθρωποι τους αποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση:
-Ο Εθνικός Άχνας μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε τα δικά μας αποδυτήρια και να τα φτιάξουμε όπως εμείς θέλουμε.
-Θα προχωρήσουμε σε αλλαγές στους πάγκους των ομάδων, για να μην ενοχλούνται οι φιλάθλοι στην παρακολούθηση του αγώνα από την κεντρική εξέδρα.
-Θα γίνει αναβάθμιση των θεωρείων πολυτελείας.
-Θα δημιουργηθεί αίθουσα που θα προσφέρει φαγητό (Catering) .
-Οι πινακίδες διαφήμισης στο γήπεδο θα είναι πλέον ηλεκτρονικές.
-Θα ενσωματωθεί γεννήτρια για να λειτουργούν οι προβολείς χωρίς ρεύμα για να είναι λιγότερο το κόστος.
-Επίσης η φιλοξενούμενη ομάδα θα παίρνει στην κατοχή της κοντά στις 4.000 εισιτήρια, ένας αριθμός που θα φέρνει περισσότερα οικονομικά έσοδα στο σωματείο μας.
Οι φίλοι του Ερμή Αραδίππου να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε το Δασάκι μία πολύ καλή και καυτή έδρα για την ομάδα μας και θα καταστεί και το στάδιο του Εθνικού Άχνας ένα απόρθητο φρύριο όπως είχαμε καταφέρει να κάνουμε πέρσι και το στάδιο «Αμμόχωστος».
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον πρόεδρο του Εθνικού Άχνας Κίκη Φιλίππου, όσο και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο της προσφυγικής ομάδας για την κατανόηση τους και είμαστε σίγουροι ότι η μεταξύ μας συνεργασία θα είναι και πάλι άψογη.
Ταυτόχρονα θα ήταν παραλειψη μας να μην ευχαριστούμε και την διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας για την μέχρι τώρα συνεργασία που είχαμε και συγκεκριμένα για την χρησιμοποίηση του σταδίου «Αμμόχωστος».
Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια».