Home ΚΥΠΡΟΣ Βοηθήστε όλοι να σώσουμε την 18χρονη Διαμάντω!

Βοηθήστε όλοι να σώσουμε την 18χρονη Διαμάντω!


Το είπαμε ξανά, σε τέτοια θέματα δεν χωράνε οπαδισμοί και διαφορές. Ο Παν. Συ. Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί όλο τον κόσμο να συμβάλει στη συλλογή χρημάτων, για να μπορέσει η 18χρονη Διαμάντω να μεταβεί στο εξωτερικό και να λάβει θεραπεία για καρκίνο. Πιο κάτω ανακοίνωση:

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει όλο τον κόσμο για ένα έκτακτο περιστατικό το οποίο αφορά ανθρώπινη ζωή και ζητάμε απ’ όλους να δείξουν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Η 18χρονη Διαμάντω Γεωργίου πολύ πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο. Μετά από εξετάσεις στην Κύπρο, θεωρήθηκε άκρως επείγον να μεταβεί στο εξωτερικό. Πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε θεραπείες τεράστιου κόστους. Οποιαδήποτε οικονομική στήριξη προς την οικογένεια είναι μεγάλη ανακούφιση στο πολύ μεγάλο κόστος της όλης διαδικασίας.

Ο τραπεζικός λογαριασμός ο οποίος θα μπορεί να καταθέσει ο κόσμος την οικονομική του βοήθεια βρίσκεται στην ΣΠΕ ΜΑΚΡΑΣΥΚΑΣ(Λ/κας – Επαρχ. Αμμοχώστου). Ο αριθμός του IBAN είναι: CY12 0070 4930 0000 0000 2336 6250.

Όταν μιλάμε για τέτοιας φύσεως ζητήματα κανείς δεν πρέπει να ξεχωρίζει το «χρώμα» του παθών και  για το λόγο αυτό ζητάμε την βοήθεια όλων των συμπατριωτών μας.

Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου